Apotekaonline
Korpa

LABORATORIES LAUDAVIE

Laudavie Laboratories pažljivo bira biljke korišćene u sastavu svojih formula. Oni se uzgajaju organski, tj. Uzgajaju ga uzgajivači koji se zalažu za korišćenje metoda uzgoja koji su prihvatljivi za životnu sredinu. Organ za sertifikaciju ECOCERT odobrio je izbor sirovina, formulaciju, proizvodni proces i obeležavanje, čime je dodelio BIO organski certifikat asortimanu proizvoda CALMOSINE.
To je skup kultivacijskih praksi i farmi koje poštuju životnu sredinu i njen biodiverzitet, a podržavaju ga poljoprivrednici i uzgajivači posvećeni pristupu transparentnosti i kvaliteta koji se bave održavanjem prirodnih ravnoteža. Organska poljoprivreda isključuje upotrebu sintetičkih hemikalija, GMO i ograničava upotrebu određenih đubriva i pesticida.
Svi proizvodi Laboratoires Laudavie proizvedeni su u Francuskoj, u skladu sa zahtevima kvaliteta koji važe prema evropskim propisima i pod odgovornošću farmaceuta.
Svaki sastojak koji se koristi u sastavu proizvoda uzorkuje se prilikom isporuke i podvrgava se nizu testova kako bi se garantovao njegov kvalitet.
Laudavie Laboratories garantuje potpunu sledljivost svojih proizvoda. Broj serije otisnut na svakom pakovanju za preuzimanje svih informacija i kontrola koje se odnose na proizvodnju i distribuciju date serije u bilo kom trenutku.
Laudavie Laboratories posvećena je inovacijama kako bi ispunila očekivanja porodica. To se odrazilo na razvoj pojedinačnog formata kesica za liniju Calmosine. Sposobnost stavljanja napitka na bazi biljaka bez konzervansa u vrećice pravi je tehnički podvig, koji je jedinstven na današnjem tržištu. Ove praktične kesice jednostavne za upotrebu sada bira 90% majki.

CALMOSINE DIGESTION
CALMOSINE DIGESTIONOpis proizvoda:Umiruje bebino plakanje usled poteškoca sa varenjemBlag, prirodan… sa komoracem da olakša varenje i smanji digestivnu nelagodnost.Cvet pomorandže Daje delikatnu aromu ovoj formulaciji.Cvet lipe: Pospešuje varenje i ima..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)