Apotekaonline
Korpa

INSTANTINA

Naša kompanija je specijalizovana za razvoj i proizvodnju instant proizvoda. Poznati brendovi, trgovinske organizacije kao i prerađivačka industrija veruju u performanse naše kompanije u pogledu kvaliteta i znanja.
Paleta usluga kompanije uključuje razvoj i proizvodnju instant proizvoda i komprimovanih čvrstih materija kao gotovih proizvoda i poluproizvoda.
Primarni cilj je razvoj i proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe naših kupaca. Dogovoreni i navedeni parametri kvaliteta moraju se tačno pridržavati.
Uspeh naše kompanije obezbeđujemo ispunjavanjem zahteva naših kupaca pružanjem kompetentnih saveta, pružanjem potrebnih performansi i karakteristika kvaliteta, pridržavanjem dogovorenih rokova isporuke i nuđenjem optimalne cene za odnos vrednosti.
Kvalitet se ne može samo testirati: mora se planirati u ranijoj fazi procesa razvoja i proizvodnje; što garantujemo svim našim kupcima.

Brend: INSTANTINA
SUSSINA STEVIA 200 TABLETA
OpisSussina Stevia je 100% prirodan zaslađivač sa 0 kalorija. Sadrži ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana i jedina je prirodna zamena za šećer. Bezbedniji je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Preporučuje se za svakodnevnu primenu kod osoba sa dijabetesom, osoba na dijetama i s..
300,00 RSD
Brend: INSTANTINA
SUSSINA STEVIA TEČNI ZASLAĐIVAČ 220ml
Stevija zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste dijabetičari, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač. Nedavna istraživanja pokazuju da postoji mogućnost korišćenja stevije kod ljudi koji pate..
370,00 RSD
Brend: INSTANTINA
SUSSINA ZASLAĐIVAČ 1200 TABLETA
Tablete, dozer od 1200 komada.          U većini evropskih zemalja ovaj dozer je dobro poznat i predstavlja proizvod izbora u hipermarketima. Njegovo korišćenje je garantovano brzo i praktično...
349,00 RSD
Brend: INSTANTINA
SUSSINA ZASLAĐIVAČ 200 TABLETA
Tablete, 200 kom, džepni dozerOvaj dozer ima praktičan dizajn i dovoljno je mali da staje u svaku ručnu torbu. Njegovo korišćenje je jednostavno.      1 tableta = oko 1 kafena kašičica (6g) šećera..
148,00 RSD
Brend: INSTANTINA
SUSSINA ZASLAĐIVAČ 650 TABLETA
SLATKO BEZ KALORIJASussina je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. SUSSINA je idealan pro..
236,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)