Apotekaonline
Korpa

HERBA DAR

Od davnina je poznato da su naši preci čuvali zdravlje korišćenjem blagodeti lekovitog bilja, pa se i mi trudimo da idemo njihovim stopama. Naši preparati, na bazi suvih ekstrakata lekovitog bilja, odobreni od Ministarstva zdravlja Republike Srbije, spajaju tradiciju naših predaka sa tehnologijom 21. veka. Spajaju vekovno znanje o delovanju lekovitog bilja sa modernom proizvodnjom dijetetskih proizvoda. Suvi ekstrakti se dobijaju perkolacijom lekovitog bilja postupkom ekstrakcije, uparavanja i sušenja. Svi proizvodi su proizvedeni u Republici Srbiji, od biljaka sa našeg podneblja.
Naša misija je da proizvedemo kvalitetne proizvode na bazi lekovitig bilja u kojima će se sačuvati izvorno dejstvo biljaka i na taj način pomoći korisnicima u olakšavanju različitih zdravstvenih tegoba.
Naša vizija je Srbija zdravog stanovništva sa velikim doprinosom naše firme u tome.
Zdravlje je svuda oko nas, u listu uve, herbi kantariona, korenu belog sleza, rizomu đumbira, ovršku žalfije, cvetu kamilice...
Zato, poklonite sebi zdravlje! Koristite HERBA-DAR preparate.

Brend: HERBA DAR
BRONHOTISANE INSTANT ČAJ
BRONHOTISANe instant čajOpis proizvoda:BRONHOTISANe – za ublažavanje kašlja različitog porekla i tegoba izazvanih upalom disajnih puteva. Jača imunitet i sprečava razvoj infekcija.Preporučuje se kod kašlja različitog porekla i doprinosi normalnom funkcionisanju imunol..
579,00 RSD
Brend: HERBA DAR
UROTISANE INSTANT ČAJ
UROTISANe instant čajUROTISANe za otapanje i izbacivanje kamena i peska, protiv ešerihije koli i urinarnih infekcija.UROTISANe je instant čaj koji pozitivno deluje na funkcionisanje bubrega i bešike, pospešuje izlučivanje tečnosti iz organizma i na taj način čisti organizam ..
579,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)