Apotekaonline
Korpa

GRUPPO FARMAIMPRESA SRL

Gruppo Farmaimpresa teži da postane jedini standard svojih kupaca za sve proizvodne potrebe i implikacije koje se tiču medicinskih uređaja, kozmetike i dodataka ishrani.

Ne predlažemo našu podršku kao puki dobavljači proizvoda i usluga, već kao pouzdani Partneri sa kojima možemo sarađivati, deliti perspektive i projekte.

Odeljenje za ugovornu proizvodnju Gruppo Farmaimpresa omogućava proizvodnju i plasiranje proizvoda visokog kvaliteta, čak iu malim serijama po niskoj ceni, kroz komercijalne sporazume i blisku saradnju sa proizvodnim i trgovinskim kompanijama u Italiji i inostranstvu.

Odeljenje za konsalting i usluge, zahvaljujući visokom stepenu specijalizacije svog osoblja, retikularnoj organizaciji i dokazanom iskustvu stečenom kroz dugogodišnje poslovanje u farmaceutskoj oblasti, čini Gruppo Farmaimpresa efikasnom u podršci proizvodnim i komercijalnim kompanijama.


CAREGYN OVULES
SNIŽENA CENA -23 %
CAREGYN OVULES
Caregyn vaginalete su medicinsko sredstvo na bazi borne kiseline, hijaluronske kiseline,polikarbofila, mlečne kiseline,tokoferil acetata,vitaminaA, 18-Beta-gliciretinske kiseline,ulja čajevca ,indikovano u lečenju sledećih stanja:-infekcije-vaginalne nelagodnosti- osećaja pečenja, iritacije i svraba..
1.220,00 RSD 1.584,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)