Apotekaonline
Korpa

FELCE AZZURRA

Felce Azzurra znači tradiciju - sakupljenu u 140 godina istorije - i zanatske radove, ruke i nosovi koji mogu birati i meriti esencije. Felce Azzurra nosi simbole koji su već postali ikonični i ušli u kolektivnu maštu različitih generacija: plava boja, nijansa koja uliva mirnoću i čistoću, paprat, zimzelena biljka koja simbolizuje misterioznost, ali pre svega jedinstveni i neponovljivi miris. Kombinacija od više od stotinu sastojaka koji dolaze iz celog sveta, formula koja je i dalje tajna i rukom zapisana u beležnici koja se prenosi sa oca na sina.
Zahvaljujući stalnim ulaganjima Kompanije u inovacije i razvoj, Felce Azzurra je prešao uske granice nege tela kako bi multisenzorno blagostanje koje potiče od osećaja mirisa ušlo i u čišćenje i miris kuće, kao i u brigu o odeći.
Ovaj izbor se ubrzo pokazao uspešnim: Felce Azzurra je stekao veliku reputaciju kao unakrsna marka na različitim kategorijama proizvoda. Danas su, kao i ranije, svi proizvodi Felce Azzurra fokusirani na parfeme, koje proučava, proverava i odobrava službeni nos, ikonična figura svake Parfemske kuće: profesionalac koji ima zadatak da „degustira“ esencije i mirise. pronalaženje prave mešavine za svaku emociju.
Parfimerija i kozmetička istraživanja iznedrili su čitavu liniju proizvoda koji spajaju negu tela i higijenu sa multisenzornim blagostanjem koje potiču od opojnih mirisa. Svaka kategorija sastoji se od različitih nijansi mirisa punih ličnosti i jedinstvenosti.
FELCE AZZURRA, linija za celu porodicu: KADA I TUŠ, BAR SAPUN I TEČNI SAPUN, INTIMNO HIGIJENSKO PRANJE, DEZODORANT, KREMA ZA TELO I TALKUMSKI PRAH.
FELCE AZZURRA ESSENZA ITALIANA, novo multisenzorno putovanje omogućiće vam da zaronite u omotače i intenzivne mirise koji čine Italiju jedinstvenom i voljenom širom sveta, pažljivim izborom voća i cveća sa bogatim, lekovitim svojstvima i simbolom italijanskih regija: KUPA, TUŠ I TEČNI SAPUN.
FELCE AZZURRA ZA MUŠKARCE, kompletna linija proizvoda koja odgovara specifičnim potrebama muškaraca: ŠAMPON I TUŠ, GEL ZA TUŠIRANJE, DEO SPREJ ZA TELO.
Paglieri Research donosi parfimerijsko iskustvo u proizvode Felce Azzurra, koji su namenski razvijeni za čišćenje kuće u svim aspektima. Od kompletne linije proizvoda za negu veša - OMEKŠIVAČ TKANINE, DETERDŽET ZA VEŠ MAŠINE, DETERDŽENT ZA PRANJE RUKA, LIJEPA VODA ZA ŽELJEZANJE, LJUDI U VEZI ZA LADICE I ORMARE - do linije mirisa koji vašoj kući parfemišu sa prijatnim notama - Sprej u mirisu za domaće mirise. Mirisni gel za neutralizator, Električni difuzor mirisa Night Light, Reed difuzor - do širokog asortimana jakih mirisnih proizvoda za higijenu i čistoću kuće - ČIŠIVAČ PODA, BESPLATNI STAKLO ZA ČIŠĆENJE, Uklanjanje kamenca za kupatilo.
Svi proizvodi podležu strogim kontrolama kvaliteta uz mikrobiološku, fizičku i hemijsku analizu kako sirovina tako i gotovih proizvoda, kako bi se garantovao najviši nivo bezbednosti.
Zahvaljujući pažnji i pažnji posvećenoj svojim proizvodima i kupcima, Paglieri je prva kompanija koja je 1996. godine dobila ISO sertifikat 9002 od Instituta za sertifikat kvaliteta za hemijsku industriju. Kompanija trenutno usvaja i održava sistem sertifikacije kvaliteta u skladu sa UNI Standardi EN ISO 9001: 2015.
Paglieri-jev preduzetnički poziv potekao je iz malog studija za izradu parfema koji je postao Proizvodna radionica, a kasnije je preduzeo odlučujuću industrijsku promenu.
Potpuno automatske linije za pakovanje sa visokom produktivnošću (9000/12000 kom. Na sat), kontinuirana linija za proizvodnju u velikoj meri sa fizičkim i hemijskim proverama na mreži i namenskim softverom, visokofrekventni kompjuterizovani prostor za skladištenje gotovih proizvoda od preko 10000 m2 stalna ponuda maloprodajnih objekata na kojima se prodaju proizvodi Paglieri.

FELCE AZZURA SAPUN DOLCE
Čvrsti sapuni sa ekstraktom bilja i glicerina, ne sadrže agresivne supstance, pogodani za ruke i telo. Ostavljaju na koži senzualan miris čineći je glatkom i mekom.Pakovanje: 100g..
83,00 RSD
FELCE AZZURA SAPUN FRESCO
Čvrsti sapuni sa ekstraktom bilja i glicerina, ne sadrže agresivne supstance, pogodani za ruke i telo. Ostavljaju na koži senzualan miris čineći je glatkom i mekom.Pakovanje: 100g..
83,00 RSD
FELCE AZZURRA KUPKA ZA TUŠIRANJE CLASSICO
Felce azzurra kupka za tuširanje classico:stvara blagu penu koja se lako ispira sa kože, obogaćena sa hidrantnim agensima koji daju sjaj koži, čineći je mekom i svilenkastom, a da pri tom ne iritira i ne narušava njen prirodan PH balans kupke u gelu blagotvorno deluju na zdrav..
215,00 RSD
FELCE AZZURRA KUPKA ZA TUŠIRANJE DOLCE
Felce azzurra kupka za tuširanje dolce:stvara blagu penu koja se lako ispira sa kože, obogaćena sa hidrantnim agensima koji daju sjaj koži, čineći je mekom i svilenkastom, a da pri tom ne iritira i ne narušava njen prirodan PH balans kupke u gelu blagotvorno deluju na zdravlje..
215,00 RSD
FELCE AZZURRA KUPKA ZA TUŠIRANJE FRESCO
Felce azzurra kupka za tuširanje fresco:stvara blagu penu koja se lako ispira sa kože, obogaćena sa hidrantnim agensima koji daju sjaj koži, čineći je mekom i svilenkastom, a da pri tom ne iritira i ne narušava njen prirodan PH balans kupke u gelu blagotvorno deluju na zdravlj..
215,00 RSD
FELCE AZZURRA OMEKŠIVAČ FRESCA DURATA 2l
Fresca Durata se koristi za neutralizaciju neprijatnih mirisa.Pakovanje: 2l..
390,00 RSD
FELCE AZZURRA OMEKŠIVAČ LUNGA DURATA 2l
Lunga Durata je sa produženim dejstvom mirisa, ostavlja svež miris na vešu do 10 dana. Pakovanje: 2l ..
390,00 RSD
FELCE AZZURRA OMEKŠIVAČ PROFUMANTE 2l
Profumante sa dodatkom sredstva za lakše peglanje veša. Pakovanje: 2l ..
390,00 RSD
FELCE AZZURRA OMEKŠIVAČ SENSIBILI 2l
Sensibili je pogodan za osetljivu kožu i za osobe sa alergijama (hrom, kobalt, nikl), kao i za bebe. Pakovanje: 2l ..
390,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)