Apotekaonline
Korpa

ELMEX

17. vek - Osnovan je Grupo GABA
Naučna revolucija u kojoj su Isaac Nevton, Galileo Galilei i Rene Descartes razvijali svoje teorije. 1638. godine pojavila se Goldene Apotheke Basel, pionirska apoteka koja će postati jedna od najtradicionalnijih kompanija u Švajcarskoj
1833 - Univerzitet u Cirihu
Dvanaest nagrada za roman prošlo je kroz njihove časove, uključujući Alberta Ajnštajna. Na istom univerzitetu studirao je i podučavao pionira naučnika iz preventivne stomatologije koji je razvio elmek tehnologiju.
1963. - Elmek lansiranje:
Hans Muhlemann je bio prvi svetski profesor stomatologije posvećen u potpunosti preventivnoj oralnoj medicini. Razvio je, u saradnji sa GABA, tehnologiju amin fluorida i 1963. rođena je pasta za zube elmek
2004. - Unija dva velikana
Svetski lider Colgate-Palmolive kupuje poznati GABA. Unija ove dve velike kompanije rezultirala je kvalitetom, tradicijom i vođstvom sa proizvodima sa visokom terapeutskom reputacijom.
2013. - 50 godina elmeka u Švajcarskoj
elmek je bio obeležje u Švajcarskoj za revoluciju u istoriji oralnog zdravlja. Da bi proslavili 50 godina postojanja, niz sastanaka okupio je najbolje stomatologe i naučnike iz cele zemlje.
2018. - elmek stiže u Brazil
Nakon izgradnje solidnog nasleđa u Evropi, elmek stiže u Brazil sa kompletnom i naprednom rutinom nege u korist zdravih zuba za ceo život.
elmek. 50 godina tradicije i liderstva u Švajcarskoj sada u Brazilu.

Brend: ELMEX
ELMEX JUNIOR PASTA ZA ZUBE 6-12GOD 75ml
Elmex Junior pasta za zube, predstavlja dugotrajnu zaštitu od karijesa za nove stalne zube Namenjena je deci od 6 do 12 godina Pruža dugotrajnu zaštitu od karijesa staima nakon pranja zuba Sadržaj fluorida: 1400ppm Blagog je i prijatnog ukusaPakovanje: 75ml..
422,00 RSD
Brend: ELMEX
ELMEX KIDS PASTA ZA ZUBE 0-6GOD 50ML
Elmex Kids pasta za zube, posebno je razvijena za nežnu i efikasnu negu mlečnih zuba Koristi se od pojavljivanja prvog mlečnog zuba, pa sve do 6. godine života Predstavlja efikasnu zaštitu od karijesa Prilagodjena koncentracija fluorida Blagog je i prijatnog ukusaPakovanje: 50ml..
422,00 RSD
Brend: ELMEX
ELMEX SENSITIVE PASTA ZA ZUBE 75 ML
Elmex sensitive pasta za zube sadrži organski fluor, aminfluorid koji stvara zaštitni sloj na zubima i tako sprečava nastanak karijesa, kao i napredovanje već nastalog karijesa. Sensitive pasta za zube štiti od karijesa desni i osetljivosti zubnih vratova na bolne nadražaje.Pakovan..
464,00 RSD
Brend: ELMEX
ELMEX ZAŠTITA OD KARIJESA PASTA ZA ZUBE 75 ML
Elmex zaštita od karijesa pasta za zube sadrži organski fluor, aminfluorid koji stvara zaštitni sloj na zubima i tako sprečava nastanak karijesa, kao i napredovanje već nastalog karijesa. Elmex zaštita od karijesa pasta za zube štiti od karijesa desni i osetljivosti zubn..
422,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)