Apotekaonline
Korpa

ELMEX

ELMEX - Apoteka Online
Brend: ELMEX
Elmex Junior pasta za zube, predstavlja dugotrajnu zaštitu od karijesa za nove stalne zube Namenjena je deci od 6 do 12 godina Pruža dugotrajnu zaštitu od karijesa staima nakon pranja zuba Sadržaj fluorida: 1400ppm Blagog je i prijatnog ukusaPakovanje: 75ml..
422,00 RSD
Brend: ELMEX
Elmex Kids pasta za zube, posebno je razvijena za nežnu i efikasnu negu mlečnih zuba Koristi se od pojavljivanja prvog mlečnog zuba, pa sve do 6. godine života Predstavlja efikasnu zaštitu od karijesa Prilagodjena koncentracija fluorida Blagog je i prijatnog ukusaPakovanje: 50ml..
422,00 RSD
Brend: ELMEX
Elmex sensitive pasta za zube sadrži organski fluor, aminfluorid koji stvara zaštitni sloj na zubima i tako sprečava nastanak karijesa, kao i napredovanje već nastalog karijesa. Sensitive pasta za zube štiti od karijesa desni i osetljivosti zubnih vratova na bolne nadražaje.Pakovan..
464,00 RSD
Brend: ELMEX
Elmex zaštita od karijesa pasta za zube sadrži organski fluor, aminfluorid koji stvara zaštitni sloj na zubima i tako sprečava nastanak karijesa, kao i napredovanje već nastalog karijesa. Elmex zaštita od karijesa pasta za zube štiti od karijesa desni i osetljivosti zubn..
422,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)