Apotekaonline
Korpa

ELFI BABY

Kreiramo brend posvećen prvim danima i mesecima najmlađih.
Vođeni idejama bezbednosti i pouzdanosti, stvaramo proizvode koji odgovaraju na potrebe beba u toku hranjenja, nege i zabave. Podržavamo ideju dojenja i verujemo u najzdraviji način ishrane beba, te jedan deo ELFI asoritmana posvećujemo majkama koje doje.   
ELFI proizvodi u potpunosti zadovoljavaju stroge kriterijume kvaliteta i sigurnosti i izrađeni su po najvišim evropskim standardima. Svi proizvodi su napravljeni od materijala koji u sebi ne sadrže opasne materije i koji pre plasmana na tržište prolaze kroz sve laboratorijske testove propisane zakonom.
Dete na prvom mestu – sa zadovoljstvom kreiramo proizvode nežnih i veselih boja, modernog i prilagođenog dizajna. Pratimo uzrast beba proizvodima koji odgovaraju razvojnim periodima i prilagođavamo ih savremenim trendovima u svim segmentima proizvodnje.
ELFI je prvi srpski brend bebi opreme, kompanije Jamax M iz Čačka. Pored ELFI, kompanija je razvila i brendove Pino Toys i BigBamBoo.

Brend: ELFI BABY
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 120ml
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 120mlOpis proizvoda:- Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drug..
535,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 250ml
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 250mlOpis proizvoda:- Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drug..
571,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA ESCAJGOM
ELFI ČINIJA SA ESCAJGOMOpis proizvoda:- Savršeno za prvo hranjenje.- Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja.- Mekane drške delova escajga idealne su za hranjenje.- Deo u poklopcu omogućava da escajg uvek bude čist i na dohvat ruke.- Činija se mož..
567,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA KAŠIKOM
ELFI ČINIJA SA KAŠIKOMOpis proizvoda:- Savršeno za prvo hranjenje.- Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja.- Mekana kašika je idealna za hranjenje.- Deo u poklopcu omogućava da kašika uvek bude čista i na dohvat ruke.- Činija se mož..
535,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA PRIJANJAJUĆIM POSTOLJEM
ELFI ČINIJA SA PRIJANJAJUĆIM POSTOLJEMOpis proizvoda:Bez pomeranja i nepotrebnog prosipanja hrane, lako sa Elfi Činijom sa prijanjajućim dnom.Napravljena od sigurne i postojane plastike (PP-polipropilen) i gume, Elfi činija sa prijanjajućim dnom namenjena je prvim bebinim obrocima. Sadrž..
593,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI KAŠIKE OSETLJIVE NA TOPLOTU
ELFI KAŠIKE OSETLJIVE NA TOPLOTUOpis proizvoda:- Savršene za prvo hranjenje.- Kašike su napravljene od jake, izdržljive plastike koja je idealna za bebe i decu, a zaobljene ivice neće povrediti njihove nežne desni.- Specijalni materijal pokazuje kada je hrana vre..
322,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI KUTIJA ZA VARALICE - ANATOMSKA
ELFI KUTIJA ZA VARALICEOpis proizvoda:- Omogućava da varalica ostane čista i na sigurnom kada se ne koristi.- Ergonomičan dizajn i odličan kvalitet koji obezbeđuje dugotrajnost.- Može se sterilisati u ključaloj vodi i mikrotalasnom sterilizatoru.- Može se prati u mašini za..
262,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI LANČIĆ ZA VARALICE KRUG
ELFI LANČIĆ ZA VARALICE KRUGOpis proizvoda:Praktičan dodatak bebi opreme koji čuva varalice od ispadanja, prljanja i gubljenja.Napravljen od kvalitetne BPA free plastike (PP – polipropilen) i metala. Simpatičnog dizajna i oblika. Lagan i praktičan za kačenje na bebi odeću. ..
207,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI LANČIĆ ZA VARALICE PTIČICA
ELFI LANČIĆ ZA VARALICE PTIČICAOpis proizvoda:Korišćenje lančića za varalice sprečava da varalica ispadne i isprlja se ili izgubi. Lančić se jednostavno može zakačiti na većinu delova odeće.​ Može se prati u mašini za sudove na gornjoj polici. Napomena: N..
256,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI LANČIĆ ZA VARALICE SA TRAKOM
ELFI LANČIĆ ZA VARALICE SA TRAKOMOpis proizvoda:- Korišćenjem lančića za varalice sprečavate da se varalica zagubi ili isprlja kada padne. Lančić se jednostavno može zakačiti za većinu delova odeće. Karakteristike Jednostavno se kači za odeću bebe;Materijal: BPA free plastika, tkanina..
207,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI MAKAZICE ZA BEBE
ELFI MAKAZICE ZA BEBE Opis proizvoda: Negujte nežne bebine nokte Elfi setom za nokte. Set se sastoji od makazica sa zaštitnim poklopcem, trupije i grickalice. Svi metalni delovi napravljeni su od nerđajućeg čelika, a plastični delovi od kvalitetne BPA free plastike. Veličina i dizajn su prila..
204,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI MLJACKALICA
ELFI MLJACKALICAOpis proizvoda:Nova ideja za sigurnost prvih zalogaja bebe – Elfi MljackalicaElfi Mljackalica je super praktičan način da svoju bebu upoznate sa raznim ukusima i ponudite joj da uči samostalno da jede, bez brige da bi se ona mogla zagrcnuti ili prosuti hranu.  ..
406,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 90 (8 strana)