Apotekaonline
Korpa

ELFI BABY

ELFI BABY - Apoteka Online
Brend: ELFI BABY
ELFI ASPIRATOR ZA NOSOpis proizovda:Za nežnu pomoć, kada je potrebno. materijal: visoko kvalitetan, postojan silikon sa poklopcem koji omogućava da vrh ostane čistUpotreba i održavanjeOprati pre prve i svake sledeće upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom i temelj..
0,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 120mlOpis proizvoda:- Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drug..
535,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 250mlOpis proizvoda:- Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drug..
571,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČETVRTASTA ČINIJAOpis proizvoda:- Savršeno za prvo hranjenje.- Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja.- Mekane drške delova escajga idealne su za hranjenje.- Deo u poklopcu omogućava da escajg uvek bude čist i na dohvat ruke.- Činija se može..
0,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČETVRTASTI TANJIROpis proizvoda:- Tanjir se može koristiti za zagrevanje hrane u mikrotalasnoj, ali ne i za njeno pripremanje.- Tanjir ne sme biti poklopljen ukoliko se hrana zagreva u mikrotalasnoj.- Može se prati u mašini za sudove na najvišoj polici. ..
0,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA ESCAJGOMOpis proizvoda:- Savršeno za prvo hranjenje.- Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja.- Mekane drške delova escajga idealne su za hranjenje.- Deo u poklopcu omogućava da escajg uvek bude čist i na dohvat ruke.- Činija se mož..
567,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA KAŠIKOMOpis proizvoda:- Savršeno za prvo hranjenje.- Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja.- Mekana kašika je idealna za hranjenje.- Deo u poklopcu omogućava da kašika uvek bude čista i na dohvat ruke.- Činija se mož..
535,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA PRIJANJAJUĆIM POSTOLJEMOpis proizvoda:Bez pomeranja i nepotrebnog prosipanja hrane, lako sa Elfi Činijom sa prijanjajućim dnom.Napravljena od sigurne i postojane plastike (PP-polipropilen) i gume, Elfi činija sa prijanjajućim dnom namenjena je prvim bebinim obrocima. Sadrž..
593,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI FLAŠICA SA ŠIROKIM GRLOM 125mlOpis proizvoda:Elfi flašica sa širokim grlom napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola. Pogodna za ishranu i hidriranje tek rođenih beba, novorođenčadi i dece starije od jedne godine.Njene osno..
0,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI FLAŠICA SA ŠIROKIM GRLOM 250mlOpis proizvoda:Elfi flašica sa širokim grlom napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola. Pogodna za ishranu i hidriranje tek rođenih beba, novorođenčadi i dece starije od jedne godine.Njene osno..
509,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI KAŠIKE OSETLJIVE NA TOPLOTUOpis proizvoda:- Savršene za prvo hranjenje.- Kašike su napravljene od jake, izdržljive plastike koja je idealna za bebe i decu, a zaobljene ivice neće povrediti njihove nežne desni.- Specijalni materijal pokazuje kada je hrana vre..
322,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI KUTIJA ZA VARALICEOpis proizvoda:- Omogućava da varalica ostane čista i na sigurnom kada se ne koristi.- Ergonomičan dizajn i odličan kvalitet koji obezbeđuje dugotrajnost.- Može se sterilisati u ključaloj vodi i mikrotalasnom sterilizatoru.- Može se prati u mašini za..
262,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 90 (8 strana)