Apotekaonline
Korpa

ELFI BABY

ELFI BABY - Apoteka Online
Brend: ELFI BABY
ELFI ASPIRATOR ZA NOS Opis proizovda: Za nežnu pomoć, kada je potrebno.  materijal: visoko kvalitetan, postojan silikon sa poklopcem koji omogućava da vrh ostane čist Upotreba i održavanje Oprati pre prve i svake sledeće upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom i temeljno isprati čis..
213,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 120ml Opis proizvoda: - Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drugačij..
535,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI BOROSILIKAT STAKLENA FLAŠICA 250ml Opis proizvoda: - Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drugačij..
571,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČETVRTASTA ČINIJA Opis proizvoda: - Savršeno za prvo hranjenje. - Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja. - Mekane drške delova escajga idealne su za hranjenje. - Deo u poklopcu omogućava da escajg uvek bude čist i na dohvat ruke. - Činija se može koristiti z..
262,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČETVRTASTI TANJIR Opis proizvoda: - Tanjir se može koristiti za zagrevanje hrane u mikrotalasnoj, ali ne i za njeno pripremanje. - Tanjir ne sme biti poklopljen ukoliko se hrana zagreva u mikrotalasnoj. - Može se prati u mašini za sudove na najvišoj polici.  ..
269,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA ESCAJGOM Opis proizvoda: - Savršeno za prvo hranjenje. - Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja. - Mekane drške delova escajga idealne su za hranjenje. - Deo u poklopcu omogućava da escajg uvek bude čist i na dohvat ruke. - Činija se može koristiti ..
567,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA KAŠIKOM Opis proizvoda: - Savršeno za prvo hranjenje. - Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja. - Mekana kašika je idealna za hranjenje. - Deo u poklopcu omogućava da kašika uvek bude čista i na dohvat ruke. - Činija se može koristiti ..
535,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI ČINIJA SA PRIJANJAJUĆIM POSTOLJEM Opis proizvoda: Bez pomeranja i nepotrebnog prosipanja hrane, lako sa Elfi Činijom sa prijanjajućim dnom. Napravljena od sigurne i postojane plastike (PP-polipropilen) i gume, Elfi činija sa prijanjajućim dnom namenjena je prvim bebinim obrocima. Sadrži i ka..
593,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI FLAŠICA SA ŠIROKIM GRLOM 125ml Opis proizvoda: Elfi flašica sa širokim grlom napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola. Pogodna za ishranu i hidriranje tek rođenih beba, novorođenčadi i dece starije od jedne godine. Njene osnovne ka..
483,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI FLAŠICA SA ŠIROKIM GRLOM 250ml Opis proizvoda: Elfi flašica sa širokim grlom napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola. Pogodna za ishranu i hidriranje tek rođenih beba, novorođenčadi i dece starije od jedne godine. Njene osno..
509,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI KAŠIKE OSETLJIVE NA TOPLOTU Opis proizvoda: - Savršene za prvo hranjenje. - Kašike su napravljene od jake, izdržljive plastike koja je idealna za bebe i decu, a zaobljene ivice neće povrediti njihove nežne desni. - Specijalni materijal pokazuje kada je hrana vrela. Kada..
322,00 RSD
Brend: ELFI BABY
ELFI KUTIJA ZA VARALICE Opis proizvoda: - Omogućava da varalica ostane čista i na sigurnom kada se ne koristi. - Ergonomičan dizajn i odličan kvalitet koji obezbeđuje dugotrajnost. - Može se sterilisati u ključaloj vodi i mikrotalasnom sterilizatoru. - Može se prati u mašini za pranje su..
262,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 90 (8 strana)