Apotekaonline
Korpa

COD HERBAGE GMBH

Istorija „CoD“ seže u rane 1990-te kada je dr. Thomas David domaćem stanovniku prašume poklonio snop suvih biljaka sa velikim efektima dok je radio kao lekar u Južnoj Americi. U godinama nakon ovo, on i tim lekara i naučnika odlazili su na ekspedicije u trajanju od meseci u dubine amazonske džungle, živeći zajedno sa domaćim stanovnicima i upoznavajući se sa njihovom umetnošću lečenja. Stanovnici jedne biljke, koja je posebno obrađivana i obrana, starosedeoci su više puta koristili za lečenje širokog spektra problema zbog svog značajnog delovanja: „zmajeva kandža“ ili „zmajeva kandža“ - iz koje CoD preuzima njegovo ime.
Tokom više od 25 godina razvoja, upotrebe i istraživačkih aktivnosti, dr. Chin.med je konačno proširio i neprestano poboljšavao formulu CoD. Kin Li koji je dodao bilje sa polja TCM.
Danas glavna sastojka biljnih granula CoD još uvek uzgajaju domorodačka plemena u srcu Amazonije, u skladu sa sopstvenom tradicijom i lekovitim znanjem, a zatim ih kombinuju sa visokokvalitetnim kineskim biljem i prerađuju u granule po posebnom postupku .

COD SUBHEALT KAPSULE
Uputstvo za unos i doziranje CoD kapsula:Kapsule se uzimaju svakodnevno, 30 minuta posle obroka sa 250 ml vode, na sledeći način:*za opštu revitalizaciju i jačanje imunog sistema i zdravlja: 2 – 3 kapsule (2 ili 3 kapsule posle doručka).*za prečišćavanje i regeneraci..
11.803,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)