Apotekaonline
Korpa

CHEYLADERM

Proizvodi profesionalaca, za profesionalce
Proizvodi za negu kože svojim visokokvalitetnim prirodnim sastojcima pomažu ne samo u tretmanima lepote ili u praksi, već su idealni i za kućnu upotrebu.
Veliki deo sastojaka naših proizvoda dolazi i prerađuje se u Švajcarskoj. Za proizvodnju se uzdamo u stručnost vodećih švajcarskih proizvođača i koristimo najčistiju izvorsku vodu prilikom formulisanja naših proizvoda.
Korišćenjem moderne ambalaže u bezvazdušnim dozatorima, naši proizvodi nisu izloženi vazduhu i stoga ne mogu da oksidiraju. To nam omogućava da upotrebu konzervansa držimo na apsolutnom minimumu. Ovo garantuje nizak alergeni potencijal Cheiladerma.
Da bi se obezbedilo da Cheiladerm ispunjava visoke zahteve kvaliteta, svi naši proizvodi su razvijeni i proizvedeni u 100% u Švajcarskoj, u skladu sa GMP (ISO sertifikat). Standardi kompanije Cheiladerm šire se daleko od opštih industrijskih standarda i smernica EU i Švajcarske. Za proizvodnju se oslanjamo na stručnost vodećih švajcarskih proizvođača i ne eksperimentišemo na životinjama. Pri formulisanju naših proizvoda koristimo samo najčišću izvorsku vodu.
Sigurnost i kompatibilnost kože sa našim proizvodima su naš primarni fokus. Kao garancija naše profesionalnosti, svi krajnji proizvodi su testirani na dermatološku kompatibilnost u međunarodno priznatoj laboratoriji.

Brend: CHEYLADERM
CHEYLADERM PURA MILK
CHEYLADERM  PURA MLEKOOpis proizvoda:Mleko za čišćenje lica Zahvaljujući ekstraktima biljke amarath Pura mleko efikasno uklanja nečistoću sa lica. Biljni ekstrakti iz biljke moringa kožu štite od negativnih uticaja životne sredine,a kokosovo ulje pomaže koži d..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)