Apotekaonline
Korpa

BIOVIT

BIOVIT - Apoteka Online
Brend: BIOVIT
Mumie - Balzam je prirodni proizvod na bazi Mumie, koje se koristi za negu, zaštitu i regeneraciju kože. Sastav: Mumie - Balzam sadrži 10% Mumie, aloe veru i eterično ulje sibirske jele u odgovarajućoj podlozi Primena: Mumie - Balzam svoje dejstvo bazira na aktivnim svojstvima Mumie Kor..
955,00 RSD
Brend: BIOVIT
Mumie - Krema je prirodni proizvod na bazi Mumie, koji se može koristiti za regeneraciju i bolji izgled kože lica, vrata i dekoltea. Sastav: Mumie - Krema sadrži 10% Mumie u odgovarajućoj podlozi Primena: Mumie - Krema je regenerativna krema, koja je bogata vitaminima A, B i E grupe, mineralima, o..
1.120,00 RSD
Brend: BIOVIT
Mumie - Melem  je prirodni proizvod na bazi Mumie, koji ima hranljivo i zaštitno dejstvo na kožu. Sastav: Mumie - Melem sadrži 10% Mumie u odgovarajućoj masnoj podlozi Primena: Mumie - Melem ima zaštitno i hranljivo dejstvo na kožu. Blagotvorno deluje na meka tkiva, opušt..
830,00 RSD
Brend: BIOVIT
Mumie - Smola je izvorni proizvod Mumie, koji se preporučuje za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta. Sastav: Jedna supena kašika rastvora sadrži 200mg Mumie Ovo je najbolji izvorni oblik Mumie Primena: Mumie - Smola se preporučuje za zaštitu zdravlja i pobolj..
1.290,00 RSD
Brend: BIOVIT
Mumie - Tablete su prirodni proizvod na bazi Mumie, koji se preporučuje za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta. Sastav: Jedna tableta sadrži 200mg očišćenog Mumie Ove tablete su isto što i izvorna smola Primena: Mumie - Tablete se preporučuju za zaštit..
820,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)