Apotekaonline
Korpa

BIOPHARMA

BIOPHARMA - Apoteka Online

NORVEŠKA OMEGA 3 CRVENE KAPSULE za zene
SNIŽENA CENA -1 %
Brend: BIOPHARMA
NORVEŠKA OMEGA 3 CRVENE KAPSULE za zene
NORVEŠKA OMEGA 3 CRVENE KAPSULE, za ženeOpis proizvoda: Čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline specijalno razvijene za žene sa vitaminima K2, D i E. Norveške omega-3 kapsule za žene takođe sadrže folnu kiselinu(dobra za..
3.399,00 RSD 3.450,00 RSD
Brend: BIOPHARMA
NORVEŠKA OMEGA 3 ZA TRUDNICE
NORVEŠKA OMEGA 3 ZA TRUDNICEOpis proizvoda: Norveška omega-3 ulje sa ukusom limuna proizvedeno je od jetre divljeg norveškog artičkog bakalara. Sadrži omega-3 masne kiseline DHA i EPA, prirodne vitamine A, D, kao i vitamin E. Preporučuje se deci tokom  rasta i ra..
4.199,00 RSD
Brend: BIOPHARMA
NORVEŠKA OMEGA 3 ZELENE KAPSULE
NORVEŠKA OMEGA 3 ZELENE KAPSULEOpsi proizvoda:Čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju op&scaro..
3.399,00 RSD
Brend: BIOPHARMA
NORVEŠKA OMEGA 3 ZA DECU
NORVEŠKA OMEGA 3 ZA DECU, za ženeOpis proizvoda: Norveške omega-3 za decu sa ukusom voća sadrže omega-3 masne kiseline DHA i EPA, kao i vitamine D i E. Preporučuju se deci tokom rasta i razvoja – iznad 3 godine starosti. Norveške omega-3 za decu predstavlj..
3.399,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)