Apotekaonline
Korpa

BIO-OIL

Bio-Oil istražuje i razvija specijalne proizvode za negu kože, koristeći ulje za postizanje vrhunskih performansi proizvoda. Marka je poznata kao Bio ‑ Oil® u svim zemljama osim Austrije, Češke, Francuske, Nemačke, Slovačke i Švajcarske gde se koristi naziv Bi-Oil® i u Japanu gde se koristi naziv Bioil®.
1987. Bio ‑ Oil je pionir upotrebom ulja za poboljšanje izgleda ožiljaka i strija. U to vreme gotovo svaki proizvod na polici bio je ili krema ili losion, a proizvod je nailazio na veliku sumnju. Danas je proizvod vodeći svetski proizvod ožiljaka i strija. Godine 2010. Bio ‑ Oil je osnovao specijalnu laboratoriju posvećenu istraživanju kako se ulje može koristiti za lečenje drugih problema sa kožom. 2018. godine lansiran je gel na bazi ulja na suvoj koži, a 2020. godine proizvod od ožiljaka i strija napravljen od 100% prirodnih ulja. 2021. godine na tržište će se naći krema sa visokim uljem. Bio-Oil se fokusira isključivo na istraživanje, prodajom i distribucijom svojih proizvoda licenciranim vodećim kompanijama za negu kože širom sveta. Za informacije o proizvodima Bio-Oil posetite vašu lokalnu apoteku.

Brend: BIO-OIL
BIO-OIL ULJE PROTIV STRIJA I OŽILJAKA 125ml
BIO-OIL ULJE PROTIV STRIJA I OŽILJAKAOpis proizvoda:Bio-Oil je poseban proizvod koji se preporučuje: *kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka: Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti. Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati..
2.155,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)