Apotekaonline
Korpa

BACTOLAC PHARMACEUTICALS

Bactolac Pharmaceutical je lider u industriji nutraceuta, specijalizovan za kompletnu proizvodnju dodataka po sistemu ključ u ruke. Kao vodeća kompanija za proizvodnju dijetetskih suplemenata, mi smo jedna od samo nekoliko ustanova sa zdravstvenim dodacima sa kompletnom uslugom, koja nudi sve, od proizvodnje proizvoda do ispitivanja proizvoda, pakovanja i nanošenja etiketa. Zbog toga je Bactolac za vas najbolji proizvođač dodataka. Svakom kupcu nudimo:
Brzi zaokret
Robusno upravljanje zalihama
Neusporediva korisnička usluga
Kvalitetni sastojci po najboljim cenama
i još mnogo toga
Svi sirovi sastojci i materijali smešteni su u našem vrhunskom pogonu od 350.000 kvadratnih stopa i testirani su u jednoj od mnogih naših laboratorija. To nije samo naša poslovna misija, već i obećanje da ćemo pružiti samo najizvrsnije usluge i krajnji proizvod svakom našem kupcu. Bactolac je renomirani proizvođač dodataka prehrani koji ima dugogodišnje iskustvo sa sledećim: Vitamini Biljni dodaci Nutritivni prah Sportski dodaci Proizvodi za kućne ljubimce Tablete za žvakanje Evervescentni prah / tablete Naši neprocenjivi resursi, stručno osoblje naučnika i farmaceuta i zapanjujući objekti su ono što je pomoglo kompaniji Bactolac da postane jedan od najuspešnijih proizvođača nutraceuta u industriji. Kada tražite proizvođača ugovora o dodatku, učinite Bactolac svojim prvim izborom za svoje potrebe proizvodnje dodataka.

ACAI DETOX KAPSULE
eliminiše parazite iz crevnog sistema smanjuje gasove i nadutost oslobađa od opstipacije oslobađa od hroničnog umora i glavobolje eliminiše simptoma "nervoznih creva" podiže nivo apsorpcije vitamina i hranljivih sastojaka iz hrane smanjuje težinu podiže energets..
900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)