Apotekaonline
Korpa

AROMA TEA

Nahranimo dušu, telo i lepotu podjednakom strašću.
Sve je počelo pre petnaest godina kada je osnovano Aroma Tea udruženje za razvoj aromaterapije u svrhu naučnog i empirijskog istraživanja primene i delovanja esencijalnih ulja u cilju lečenja i nege tela, stvarajući  holističko okruženje. Veliki broj polaznika, a sada profesionalnih aromaterapeuta i aromakozmetičara, te veliki broj konsultacija, tretmana, kliničkih slučajeva, temelj su i referenca za ideju pokretanja sopstvenog brenda.
Idejni  začetnici Aroma Tea Drops Brenda, majka i tri kćerke, objedinile su dugogodišnje iskustvo u  kolekcije, čiju osnovu čine prirodne i organske komponente, poštujući principe ekologije.
Aroma Tea Drops kolekcije namenjene su svim ljubiteljima prirode i zdravog života, koji su u potrazi za proizvodima koji su isključivo ručno rađeni, u malim serijama.
Balkansko poluostrvo je prirodno okruženje bogato brojnim biljem, travama, vitaminima i mineralima. Sve te prirodne komponente poseduju višestruka blagotvorna svojstva.
Vekovima je autohtono stanovništvo Balkana koristilo upravo ono što im je sama priroda podarila, kako bi očuvali svoje zdravlje i vitalnost.

Brend: AROMA TEA
AROMA TEA AROMA INTIMO
AROMA TEA AROMA INTIMO – Mešavina ulja za negu intimnog područjaOpis proizvoda:Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku..
2.199,00 RSD
Brend: AROMA TEA
AROMA TEA VIGATORIJE
AROMA TEA VIGATORIJE – za intimnu neguOpis proizvoda:Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku od klasičnih lekova, gde se..
1.749,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)