Apotekaonline
Korpa

BIOPROSTATA KAPI ZA UVEĆANU PROSTATU, PROSTATITIS I UPALU BEŠIKE

BIOPROSTATA KAPI ZA UVEĆANU PROSTATU, PROSTATITIS I UPALU BEŠIKE
1.400,00 RSD

Opis proizvoda

BioProstata biljne kapi se koriste kao deo funkcionalne ishrane kod osoba sa problemima prostatitisa, uvećane prostate, upale bešike i mokraćnih kanala. BioProstata biljne kapi su dodatak ishrani namenjen smanjenju simptoma i olakšavanju tegoba povezanih sa hipertrofijom prostate, kao i upalnim procesima u urogenitalnom traktu. Ove fantastične kapi posebno efikasno deluju kada se uzmu već pri prvoj pojavi simptoma benigno uvećane ili upaljene prostate.

Koji su uzroci uvećanja prostate?
Prostata je mišićno-žlezdani organ koji se nalazi ispod mokraćnog mehura i ispred čmarnog creva. Uvećanje prostate može prouzrokovati pritisak na mokraćnu cev koji ometa normalno mokrenje. Ovo stanje se često javlja kod muškaraca kako stare. Alternativna medicina navodi nekoliko faktora koji mogu doprineti bolestima prostate, uključujući preteranu konzumaciju mlečnih proizvoda i mesa, alkoholna i gazirana pića, nebezbedan seksualni život, genetske faktore, prehlade i infekcije bešike, kao i izlaganje određenim zračenjima.

Koji su simptomi hipertrofije(uvećane) prostate i upale prostate?
Simptomi benigno uvećane prostate uključuju čest nagon za mokrenjem, otežano mokrenje s osećajem nepotpunog pražnjenja bešike, naprezanje pri mokrenju. Simptomi upale prostate (prostatitisa) uključuju bolove u predelu prostate, tup bol u donjem delu trbuha ili leđa, kukovima, karličnom ili rektalnom predelu, pa čak i u gornjem delu butina. Uz navedene, pojavljuju se i sledeći simptomi: otežano i učestalo mokrenje, gnojni ili krvavi iscedak iz mokraćne cevi, umor i povišena temperatura.

Ukoliko se pojavi krv u urinu ili spermi, odmah posetite lekara!

Lečenje prostate
Da li znate da se, prema poslednjim podacima iz 2021. godine, u Srbiji godišnje pojavi 3000 novih slučajeva kancera prostate, od čega premine 1000 pacijenata? Ovakav ishod bi mogao da se spreči ukoliko bi se na vreme otkrilo obolenje, tako da se lekaru treba javiti već pri prvoj pojavi simptoma ovog obolenja. BioProstata kapi mogu biti deo terapije za održavanje zdravlja prostate. Međutim, treba imati na umu da su zvanična medicinska terapija i konsultacija s lekarom neophodni.

Šta je najbolje za prostatu?
Kada je u pitanju zdravlje prostate, prirodni pristup može biti od velike pomoći. BioProstata kapi su jedan od najboljih prirodnih preparata za održavanje zdravlja prostate. Sa pažljivo odabranim lekovitim biljem, ove kapi mogu pružiti podršku u očuvanju normalne funkcije prostate. Sastojci uključuju sitnocvetnu mlečiku, prečicu, bokvicu, divlji origano (vranilovu travu) i preslicu. Ove biljke imaju svojstva smirivanja upale prostate i bešike, jačaju prostatu i bešiku, smanjuju faktore rizika za uvećanje prostate, štite od promena na organima i olakšavaju mokrenje.

Lekovita moć prirode
BioProstata kapi sadrže pažljivo odabranu kombinaciju lekovitih biljaka, koje su od davnina poznate po brojnim koristima za zdravlje muškaraca i ublažavanje problema sa prostatom i urogenitalnim traktom. Sitnocvetna mlečika smiruje upalu i jača prostau i bešiku. Ona štiti od promena na organima i smanjuje faktore rizika od uvećanja prostate, a pored toga i olakšava mokrenje. Iste efekte ima i ekstrakt prečice, koja dodatno jača prostatu i bešiku. Bokvica, Divlji origano (Vranilova trava), Preslica (rastavić), pomažu u sprečavanju infekcija i deluju u smirivanju simptoma već prvog, drugog dana po uzimanju kapi. BioProstata kapi se mogu piti zajedno sa svim medicinskim lekovima za prostate, jer nema kontraindikacija. Pijte BioProstata kapi sa dosta Prolom vode da bi brže i efikasije delovale.

Način upotrebe:
Ukapajte 30 kapi u 2-3 dl vode i popijte 3 puta dnevno. Možete uzeti najviše 90 kapi na dan, podeljeno u 3 doze (3 x 30 kapi), uvek pre glavnih obroka. Ukoliko BioProstata kapi uzimate preventivno, preporučuje se da rastvorite 50 kapi u 2 dl vode jednom ujutru, obavezno pre obroka.

Pakovanje:
100 ml

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).