Apotekaonline
Korpa

ASEPS 5L PANONIJA

ASEPS 5L PANONIJA
0.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: aseps05
Kupovina: 0
Pregleda: 1401

Opis proizvoda

SERTIFIKOVAN QMS PREMA ISO 9001 I HACCP SISTEM                     

Sredstvo za dezinfekciju ruku, radnih površina, radnog pribora, hladnjaka, rublja i instrumenata koji nisu medicinska sredstva.

 

ASEPS

Sastav: 5% Benzalkonium Chloride

Širok spektar dezinfekcionog dejstva na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice, alge i pojedine tipove virusa.

Uputstvo za upotrebu:

ASEPS se upotrebljava razređen sa vodom u koncentraciji 4%. Dezinfekcija se vrši potapanjem u rastvor ili nanošenjem rastvora na površinu, ručno, pomoću krpe. Dezinfekcija ruku: nakon temeljnog pranja sapunom ruke se dobro isperu vodom, a zatim se urone u rastvor Asepsa i puste da se osuše. Dezinfekcija rublja vrši se potapanjem pre pranja u trajanju od 3-4 sata. Oprane površine koje ne dolaze u kontakt sa hranom ne treba ispirati, jer primenjeni dezinficijens ima rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u direktan dodir sa hranom nakon dezinfekcije isprati higijenski ispravnom vodom. Ne sme se upotrebljavati u kombinaciji sa drugim sredstvima za pranje.

Iritativno za oči i kožu. Dovodi do jake iritacije oka. U slučaju kontakta sa očima, odmah isprati sa dosta vode i zatražiti lekarsku pomoć. Veoma toksično po živi svet u vodi. Odlaganje sadržaja/ambalaže u skaldu sa nacionalnim propisima. Čuvati odvojeno od hrane, pića i hrane za životinje.

Čuvati van domašaja dece

Rok upotrebe: 3 godine

Rešenje o stavljanju o promet broj 532-01-750/2010-3 od 07.03.2014.


                     

ASEPS

sredstvo za dezinfekciju na bazi benzalkonijum hlorida

1000 ml

 

 

 

TUGP 7.07

KARAKTERISTIKE

TU PANONIJA

 

 

Izgled

 

Deklarisana zapremina

 

Zatvaranje

 

 

 

Boca 

 

Etiketa

 

 

Rok upotrebe

 

Transportna kutija

 

 

Kontrolni kupon

 

 

Zbirno pakovanje

 

Skladištenje

 

 

 

 

 

Transparentna tečnost, roze boje.

 

5000 ml + 5 ml      

 

Zatvarač odgovara overenom uzorku. Boca je hermetički zatvorena i nema curenja polufabrikata.

 

Odgovara TUA i overenom uzorku.

 

Etiketa  odgovara overenom uzorku, pravilno je postavljena i naleže na bocu bez gužvanja.

 

3 godine. Obavezan na jediničnom pakovanju.

 

Odgovara TUA. Dimenzije i štampa odgovaraju overenom uzorku.

 

Svaka kutija sadrži   odgovarajući i pravilno popunjen kontrolni kupon.

 

20 kom

 

Temperatura skladištenja: + 10ºC do + 25ºC

Visina skladištenja: na paletama u 1+ 4 redova.

 

 

 

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.