Apotekaonline
Korpa

ALEKSANDAR MN

Brend: BEIERSDORF
EUCERIN DERMO PURIFYER OSVEŽAVAJUĆI LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA
Zahvaljujući formuli sa 2% mlečne kiseline nežno odčepljuje pore, bez isušivanja Intenzivno čisti T-zonu i ostala problematična područjaPosebne osobine:Smanjuje crvenilo kože Sprečava nepravilnosti Nije komedogen Deluje komedolitički Sadrži formulu sa 2% mlečne kiseline..
0,00 RSD
Brend: JARROW
Ge-132, ORGANSKI GERMANIJUM SESQUIOXIDE 100mg
Zašto baš Germianijum Ge-132 od Jarrow formulas?• čist organski germanijum • 100% iskoristljivost • bez aditiva i emulgatora koji umanjuju iskoristljivost • bez glutena koji je jak alergen • ima punu biološku vrednost • efikasnost potvrđena klinič..
0,00 RSD
GENESY 1000 PRO
Profesionalni multifunkcionalni aparat nove generacije sa 494 programa-4 nezavisna kanala-7 različitih struja (EMS, IFS, TENS, G, KOTZ, MCR, DENERVATION)- Kablovi i elektrode za jonoforozuVisoka tehnologija i najnoviji softer omogućava jednostavnu i bezbednu upotrebu u svim terapeutskim situ..
0,00 RSD
GENESY 2 PRO
Profesionalni priručni elektrostimulator sa 50 programa.Koristi se za Iontoforezu (1 program), tretman bola (17 programa), rehabilitaciju (23 programa), sport (3 programa), wellness (3 programa) i lepotu (3 programa)...
0,00 RSD
GENESY 3000
Profesionalni multifunkcionalni aparat nove generacije sa 530 programa.Genesy 3000 je najkompletniji uredjaj na tržištu za tretman bola, stimulaciju mišića i tretman neuroloških mišićnih disfunkcija. Ovaj aparat našao je svoju primenu u različitim oblastima medic..
0,00 RSD
Brend: OSTALO
KINESIO TAPING
Biofreeze krio sprej kao lokalni analgetik može se efikasno koristiti zajedno sa Kinesio tape trakama.Primarni efekat Kinesio tape trake se dostiže stimulacijom proprioceptivnih receptora i cirkulatornog sistema uključujući efektivnu stimulaciju limfne drenaze i otklanjanje eksudata kroz kapilarni..
0,00 RSD
MAGNUM 100
Profesionalni uredjaj za magnetoterapiju.Koristi se za spoljašnje i dubinske tretmane. Najvažnije primene ovog uredjaja:  Anti Age tretmani Dermatološki tretmani Venski tretmani Ortopedski tretmani Ginekološki tretmani Tretmani mišićnog tkiva.Emituje sn..
0,00 RSD
MEDISOUND 3000
Ultrazvučni aparat za profesionalnu i kućnu primenu.Upotrebljava se u medicini, rehabilitaciji, sportu, estetici, fitnessu i dermatologiji.82 pripremljena programa i 30 mesta za pravljenje sopstvenih personalizovanih programa. Kod pripremljenih programa, na raspolaganju su vam 30 medicinskih, 18..
0,00 RSD
PHYSIOLASER 2000
Profesionalni laser nove generacije za sportsku i medicinsku laseroterapiju.Snaga lasera: 2000 mWPodesiva frekvencija od 1 do 25000 Herca.Jednostavno rukovanje.10 programa.Osnovna upotreba:Artero reumatski problemi Sportske povrede Dermatoloski tretmani..
0,00 RSD
PHYSIOPLATE
Multifunkcionalni aparat nove generacije, idealan za upotrebu u fitnesu, sportu i različitim oblicima rehabilitacije.Sadrži 232 programa namenjenih za istezanje, toniranje i jačanje mišića. Svaki program pruža upustvo za njegovo izvršenje na ekranu i prikaz pravilnog položaja tela ko..
0,00 RSD
Brend: OSTALO
SUPER MINI MASAŽER
Revolucionarni dizajn i napredna tehnologija.Lak za korišćenje, uvek i na svakom mestu!Super mini masažer je moderan, kompaktan i prenosiv masažer, jednostavan i pogodan za kućnu i kancelarijsku upotrebu.Super mini masažer predstavlja preventivnu terapiju koja ima mnogobrojne pozitivne ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)
ALEKSANDAR MN