Apotekaonline
Korpa

GLOBUS CORPORATION

GLOBUS je svetski lider u proizvodnji prenosive elektromedicinske opreme više od 30 godina, a naša široka paleta uključuje kompletne proizvodne linije za elektroterapiju, dijatermiju, ultrazvučnu terapiju, magnetoterapiju, lasersku terapiju, vibracione platforme i posebne sportske proizvode.

GENESY 1000 PRO
Profesionalni multifunkcionalni aparat nove generacije sa 494 programa-4 nezavisna kanala-7 različitih struja (EMS, IFS, TENS, G, KOTZ, MCR, DENERVATION)- Kablovi i elektrode za jonoforozuVisoka tehnologija i najnoviji softer omogućava jednostavnu i bezbednu upotrebu u svim terapeutskim situ..
0,00 RSD
GENESY 2 PRO
Profesionalni priručni elektrostimulator sa 50 programa.Koristi se za Iontoforezu (1 program), tretman bola (17 programa), rehabilitaciju (23 programa), sport (3 programa), wellness (3 programa) i lepotu (3 programa)...
0,00 RSD
GENESY 3000
Profesionalni multifunkcionalni aparat nove generacije sa 530 programa.Genesy 3000 je najkompletniji uredjaj na tržištu za tretman bola, stimulaciju mišića i tretman neuroloških mišićnih disfunkcija. Ovaj aparat našao je svoju primenu u različitim oblastima medic..
0,00 RSD
MAGNUM 100
Profesionalni uredjaj za magnetoterapiju.Koristi se za spoljašnje i dubinske tretmane. Najvažnije primene ovog uredjaja:  Anti Age tretmani Dermatološki tretmani Venski tretmani Ortopedski tretmani Ginekološki tretmani Tretmani mišićnog tkiva.Emituje sn..
0,00 RSD
MEDISOUND 3000
Ultrazvučni aparat za profesionalnu i kućnu primenu.Upotrebljava se u medicini, rehabilitaciji, sportu, estetici, fitnessu i dermatologiji.82 pripremljena programa i 30 mesta za pravljenje sopstvenih personalizovanih programa. Kod pripremljenih programa, na raspolaganju su vam 30 medicinskih, 18..
0,00 RSD
PHYSIOLASER 2000
Profesionalni laser nove generacije za sportsku i medicinsku laseroterapiju.Snaga lasera: 2000 mWPodesiva frekvencija od 1 do 25000 Herca.Jednostavno rukovanje.10 programa.Osnovna upotreba:Artero reumatski problemi Sportske povrede Dermatoloski tretmani..
0,00 RSD
PHYSIOPLATE
Multifunkcionalni aparat nove generacije, idealan za upotrebu u fitnesu, sportu i različitim oblicima rehabilitacije.Sadrži 232 programa namenjenih za istezanje, toniranje i jačanje mišića. Svaki program pruža upustvo za njegovo izvršenje na ekranu i prikaz pravilnog položaja tela ko..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)