Apotekaonline
Korpa

AQUA MARIN SPREJ

AQUA MARIN SPREJ
0.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: PHARMANOVA
  • Šifra proizvoda: BR-2542
Pregleda: 1259

Opis proizvoda

Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.

 

Dejstvo:
AQUAMARINgtts® sprej rastvor za nos je specijalno formulisan, puferovan i izotoničan rastvor morske soli namenjen za primenu na sluznicu nosa  u cilju olakšavanja tegoba kod hroničnog sinuzitisa, prehlada, problema u nosu izazvanih niskom vlažnošću vazduha, dugotrajnom upotrebom nazalnih dekongestanata, alergija, manjih krvarenja iz nosa i drugih manjih iritacija nazalne sluzokože. Redovnom upotrebom ovog rastvora se brzo ublažava neprijatan osećaj suvoće nosa, uklanja se zapušenost gornjih disajnih puteva, razređuje se nakupljen sekret u nosnoj šupljini što olakšava njegovo isticanje, pa se tako nosna šupljina ispira i čisti. Mehanička pumpica omogućava raspršivanje rastvora u najsitnije čestice, čime  se postiže optimalno oblaganje sluznice nosa. Rastvor ne pokazuje sistemsko dejstvo, pa je podesan za upotrebu kod korisnika svih uzrasta. Može se koristiti više puta na dan, bez posebnih ograničenja, niti pojave ikakvih sporednih dejstava.

Preporučuje se kod:
-  Beba i male dece sa zapušenim nosem,
-  Osoba obolelih od virusnih prehlada i kijavice,
-  Tegoba izazvanih alergijskim reakcijama,
-  Zapušenosti nosa izazvane dugotrajnom upotebom kapi za nos sa vazokonstriktorima,
-  Smetnji prouzrokovanih suvoćom sluznice nosa (starije osobe, pušači, pevači, osobe koje borave u klimatizovanim prostorijama i prostorijama sa centralnim grejanjem).

Preporučujemo da svaka osoba ima sopstveni AQUAMARINgtts® sprej i da istu bočicu ne upotrebljava više osoba istovremeno, iz higijenskih razloga.
Ako se, po nalogu lekara, koristi još neki preparat za nos (kapi sa vazokonstriktorima, neke masti...), AQUAMARINgtts® sprej se može upotrebiti pre aplikacije tog preparata.
AQUAMARIN® krema sa pantenolom se upotrebljava u slučaju iritacije kože oko nozdrva, nastale kao posledica nazeba i upotrebe maramica. Krema sadrži pantenol koji pomaže oporavku i zaceljivanju nadraženog područja, ubrzanjem epitelizacije i hidriranjem suve i ispucale kože.

Način upotrebe:
AQUAMARINgtts® sprej se može primeniti nekoliko puta dnevno, po jedna doza rastvora u svaku nozdrvu. AQUAMARIN® krema sa pantenolom se može upotrebiti više puta na dan, po potrebi. Područje oko nosa pažljivo oprati vodom i blagim sapunom, osušiti maramicom, pa naneti sloj kreme, blago utrljati i pustiti da se upije.

Nuzpojave:
Nisu poznate.

Sastav:
AQUAMARINgtts®sprej rastvor za nos sadrži 30ml izotoničnog rastvora morske soli
AQUAMARIN® krema sadrži 5% D-pantenola u inertnoj podlozi

Čuvanje:
Na sobnoj temperaturi (od 15°C do 25°C), suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok upotrebe:
Naznačen na pakovanju.

Pakovanje: 
Bočica sa dozirnim sprejom od 30ml i tuba sa 5g kreme

Pharmanova

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.