• AMER ČAJ

AMER ČAJ je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom, vitaminima, mineralima, sukcinatima i biljnim proteinima.Jedini je čaj koji u Srbiji poseduje brojna klinička ispitivanja i ispitivanja citotoksičnosti koja su rađena u Nemačkoj.

PREPORUČUJE SE KOD:
-  Upala unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida
-  Upala mokraćnih kanala
-  Bakterija u mokraći (Escherichia coli i dr.)
-  Upala bešike
-  Problema sa prostatom i bubrezima i kao prevencija bakterijskih i virusnih infekcija organizma. Preporučuje se za ublažavanje problema sa mokrenjem kod odraslih muškaraca. Ima snažno protiv upalno dejstvo na tkivo prostate, pa na taj način delotvorno poboljšava protok mokraće.

ČAJ SE UZIMA:
-  Kod već prisutnih tegoba - pije se po 1 šolja čaja (1,5dl) na svakih sat vremena, pripremljenog prema specifičnom uputstvu koje se nalazi na kutiji čaja. Popiti ukupno 6 šolja čaja (6 kesica) na svakih sat vremena po jednu.
-  Preventivno - piti po 2-3 šolje čaja u toku jednog dana

KLINIČKA ISPITIVANJA:
Terapijska efikasnost i podnošljivost Amer čaja ispitana je 1997. godine u Institutu za urologiju i nefrologiju Kliničkog centra Srbije u Beogradu. Studija je obuhvatala 100 pacijenata sa infekcijama urogenitalnogtrakta. Od 65 bolesnika sa urinarnom infekcijom, u 42 bolesnika (64,6%) došlo je ili do sterilisanja urinokulture ili je broj klica bio dosta smanjen uodnosu na broj pre terapije. Od 10 bolesnika sa Pseudomonas-om kod njih 5 je došlo do smanjenja infekcije. Od 25 pacijenata sa zapaljenskim oboljenjima prostate,kod njih 17 došlo je do smanjenja subjektivnih smetnji, a kod 10 i do popravljanja nalaza u spermokulturi.
U toku ispitivanja nisu registrovane nikakve nus pojave niti poremećaji u biohemizmu krvi.
1998. godine obavljeno je kliničko ispitivanje u KBC Zvezdara na 48 bolesnika obolelih od hemoroidalne bolesti. 80% bolesnika je tegobe imalo duže od godinu dana, što govori o hronicitetu bolesti. Svi ovi bolesnici su se lečili lekovima ali nisu uspeli da izleče bolest. Rezultati su se pokazali iznenađujuće dobri kod većeg broja bolesnika (43 bolesnika ili 89%), tj došlo je do poboljšanja, smanjenja tegoba ili prestanka tegoba.


PAKOVANJE: 6 kesica od multipaka po 5g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

AMER ČAJ

  • Brend: AMER PROM
  • Šifra: BR-0236
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 515,00 din


Tagovi: amer, caj, upala, unutrasnji, spoljni, hemoroidi, mokracni, kanali, bakterije, besika, prostata, bubrezi