Meni
Korpa

ALFA BETA MELEM

ALFA BETA MELEM
ALFA BETA MELEM
360,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-1236
50 prodaja
50288 pregleda

AlfaBeta Melem X2 je izrađen na osnovu višegodišnjeg iskustva apotetekarke prakse Mr.Ph. Popovića, kao deo AlfaBeta Collection iz PHARMAVITA COSMETICS, sa ulogom do najefikasnije do sad, bez posledica po kpžu, otkloni pomenute neprijatnosti i da vašim stopalima obezbedi siguran i opušten korak.

UPOTREBA:
AlfaBeta Melem X2 naneti u uglove noktiju, ispod nokta kod zadebljalih ili oštećenih noktiju. Tretirano mesto možete zaštiti zsa komadom plastične folije, što povećava efikasnost Melema. AlfaBeta Melem X2 primenjivati ujutru i uveče.

Urasli nokti se, uz pravilnu primenu, omekšaju za pet dana. Sa zadebljalim i oštećenim noktima treba biti uporan, jer je potreban tretman i od nekoliko nedelja.

UPOZORENJE: 
Samo za spoljašnju upotrebu!

SASTAV:  
Ekstrakt nevena, alantoin, urea, ekscipijens

Čuvati dobro zatvoreno, na suvom i hladnom mestu, van domašaja dece!

AlfaBeta Kolekcija je specijalno osmišljena kao osnova svake kozmetike, prilagođena zahtevima i ritmu savremenog života.

AlfaBeta Kolekciju čine provereni kozmetički proizvodi brzog i efikasnog dejstva, proizvodi na čije se delovanje i kvalitet apsolutno i uvek sa sigurnošću možete osloniti.

AlfaBeta Kolekcija je deo vaše kozmetike koji vas u svakom trenutku čini sigurnim.
Ovo je specijalizovana kolekcija iz PHARMAVITA COSMETICS programa, namenjena svima, sačinjena od preparata koji nude rešenja za širok spektar neprijatnih iznenađenja na vašoj koži ili kosi.
Zašto ne biste išli u korak s vremenom i u svakom trenutku privlačno i negovano izgledali, počevši od vaših stopala pa sve do najosetljivije kože, kože lica. 
 
PAKOVANJE:
Tuba 7g

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: alfa , beta , melem , nokti