Meni
Korpa

AKCIJE

Kategorija akcije na našem sajtu, sadrži sve proizvode koji su na popustu kao i pakete 2+1 gratis, 3+1 gratis kao i višestruka pakovanja raznih drugih preparata.

Akcije uključuju proizvode i preparate na biljnoj bazi namenjene kao pomoć kod različitih tegoba i probema. U ovoj sekciji ulistavaju se proizvodi iz mnogih drugih kategorija, kao što se: alergije, anemija, holesterol, mršavljenje, prehlada, potencija, trudnoća, bebe, kozmetika i dr.

Brend: AVENT
Plastična flašica sa cuclom sa sporim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi. Dvostruki ventil za sprečavanje stomačnih grčeva, idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu.Karakteristike: Flašica 260ml PP (materijal: polipropilen bez BPA) Cucla sa 1 otvorom i s..
1.499,00 RSD
Brend: AVENT
Gift set uključuje flašicu od 260ml i varalicu Flašica je ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama Anti-colic flašica Može se sterilisati BPA Free..
1.099,00 RSD
Brend: AVENT
Gift set uključuje flašicu od 260ml i varalicu Flašica je ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama Anti-colic flašica Može se sterilisati BPA Free..
1.099,00 RSD
Brend: AVENT
Popust: 20%Akcija traje dok traju zalihe.Philips Avent aparat za negu i čišćenje lica vam donosi tehnologiju pomoću koje cete svakodnevnu negu kože podići na sasvim novi nivo, bez dodatnog napora. Nežan način da ostavite svoju kožu mekanom, čistom i sjajnom. Karakteri..
16.990,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpa za izdajanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Kada udobno sedite i kada ste opušteni tokom pumpanja, mleko lakše protiče.Karakteristike:Ručna pumpica za izmazanje mleka Omogućava izmazanje, sakupljanje i..
6.499,00 RSD
Brend: AVENT
 Avent Ručna Pumpica za Izmazanje + Gratis Tuferi za Grudi (Noćni)  Opis proizvoda:  Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zaj..
5.460,00 RSD
Brend: AVENT
Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.   Sadrži:Manuelna pumpica sa stalkom za fla&scaro..
6.499,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT STARTER SET ZA NOVORODJENCE ANTI-COLIC - AirFree​Opis proizvoda:  Starter set za novorođenče sadrži 4 flašice, četku za čišćenje cucli i flašica, i varalica 0-6m Karakteristike:  Za decu uzrasta od 0m+ Lake za držanje i či&scaron..
4.630,80 RSD
Brend: AVENT
AVENT STARTER SET ZA NOVOROĐENČEOpis proizvoda:  Starter set za novorođenče sadrži 4 flašice, četku za čišćenje cucli i flašica, i varalica 0-6m Karakteristike:  Za decu uzrasta od 0m+ Lake za držanje i čišćenje BPA Free&..
4.998,00 RSD
Brend: AVENT
Popust: 20%Akcija traje dok traju zalihe.Starter set za novorođenče sadrži 4 flašice, četku za čišćenje cucli i flašica, i varalica 0-6mKarakteristike:Za decu uzrasta od 0m+ Lake za držanje i čišćenje BPA FreeSet Sadrži:2x Avent plastična flašica..
4.500,00 RSD
Brend: DUKAFARM
Popust 20%Ublažava pelenski osip već posle prve primene.Sadrži 10% Cink oksida (sastojak broj jedan u borbi protiv pelenskog osipa po mišljenju većine pedijatara) i 5% Pantenola (aktivan princip koji podstiče proces epitelizacije kože bebe).Baby Soft Cream je tretman pelenskog osipa koji i ..
360,00 RSD
Brend: BULARDI
POPUST 8%Bulardi u kratkom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje. Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja Bulardi vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzr..
555,00 RSD
Prikazuje se 85 do 96 od 243 (21 strana)