Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

AKCIJE

Kategorija akcije na našem sajtu, sadrži sve proizvode koji su na popustu kao i pakete 2+1 gratis, 3+1 gratis kao i višestruka pakovanja raznih drugih preparata.

Akcije uključuju proizvode i preparate na biljnoj bazi namenjene kao pomoć kod različitih tegoba i probema. U ovoj sekciji ulistavaju se proizvodi iz mnogih drugih kategorija, kao što se: alergije, anemija, holesterol, mršavljenje, prehlada, potencija, trudnoća, bebe, kozmetika i dr.

NIVEA DEO BLACK&WHITE NEVIDLJIVI PURE ROLL-ON
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: NIVEA
NIVEA DEO BLACK&WHITE NEVIDLJIVI PURE ROLL-ON
Sa nivea invisible for black and white dezodoransom imate prvi dezodorans sa 48-časovnom anti-perspirant zaštitom koji ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. budite sigurni da će crno ostati crno a belo biti još duže belo, pa ć..
296,25 RSD 395,00 RSD
NIVEA MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL ROLL ON
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: NIVEA
NIVEA MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL ROLL ON
NIVEA MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL ROLL ONOpis proizvoda:Sa NIVEA MEN BLACK AND WHITE INVISIBLE DEZODORANSOM imate prvi dezodorans sa 48-časovnom anti-perspirant zaštitom koji ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći...
296,25 RSD 395,00 RSD
NIVEA MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL STIK
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: NIVEA
NIVEA MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL STIK
NIVEA MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL STIKOpis proizvoda:Sa NIVEA MEN BLACK AND WHITE INVISIBLE DEZODORANSOM imate prvi dezodorans sa 48-časovnom anti-perspirant zaštitom koji ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. Bu..
296,25 RSD 395,00 RSD
NIVEA MEN DEEP ROLL-ON
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: NIVEA
NIVEA MEN DEEP ROLL-ON
NIVEA MEN DEEP ROLL-ONOpis proizvoda:NIVEA MEN DEEP antiperspirant pruža zaštitu od znojenja i bakterija, kao i dugotrajan osećaj suve i čiste kože – baš kao posle tuširanja. Efikasna formulacija sa aktivnim ugljem koja efikasno deluje protiv bakterija obogaćena j..
296,25 RSD 395,00 RSD
Brend: NIVEA
NIVEA VISAGE ANTI-WRINKLE Q10 DNEVNA KREMA
Dnevna krema protiv bora poseđuje 100% više Q10, visokokvalitetnog sastojka u borbi protiv bora, nego ikada pre. Aktivira metabolizam kože iznutra, tako da se neprestano bori protiv bora u dubljim delovima kože. Nova formula obogaćena zaštitnim faktorom 15 kako bi se koža aktivno za&sc..
1.279,00 RSD
Brend: NIVEA
NIVEA VISAGE ANTI-WRINKLE Q10 NOĆNA KREMA
Sada sa 100% više koenzima q10 nego ikada pre, deo visokokvalitetnog sistema u borbi protiv bora, nivea visage q10 plus noćna krema protiv bora aktivira metabolizam kože iznutra te se tako neprestano bori protiv bora u dubljim slojevima kože. tokom noći, kada je koža najspremnija za hidrataci..
1.279,00 RSD
JOINT MD EXTRA STRENGTH TRIO PACK
SNIŽENA CENA -40 %
JOINT MD EXTRA STRENGTH TRIO PACK
Joint MD Extra Strength - najnovija napredna hondroprotektor formula pojačana sa ekstrakt korena kurkume - duplo jači i brži antiinflamatorni efekat (120 mg u preporučenoj dnevnoj dozi). Magnezijum citrat - bolja mišićna funkcija, nervna provodljivost, održavanje normalnog srčanog ritma, izgradnja i..
7.000,20 RSD 11.667,00 RSD
Brend: VITABIOTICS
JOINTACE TABLETE
JOINTACE TABLETEOpis proizvoda:Jontace kolagen tablete sadrže visoko defnisani, hidrolizovani kolagen tip II koji ima poboljšanu apsorpciju i predstavlja jedinstveni molekul sa povoljnim uticajem na održavanje homeostaze zglobne hrskavice i izgradnje vezivnog tkiva. Kol..
2.130,00 RSD
ALPHALIPOIN FORTE KAPSULE
Alphalipoin®forte-  Snažan antioksidans -  Štiti ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala -  Bez nelagode u stomaku -  Dodatak ishraniAlphalipoin forte je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lip..
1.020,00 RSD
INNVENTA R-LIPOINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA R-LIPOINN
R-LIPOINN® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proizvodu značajno povećava efikasnost u odnosu na druge slične proizvode.S..
1.287,00 RSD 1.430,00 RSD
Brend: ESENSA
EKTOIN EKCEM GEL
EKTOIN EKCEM GELOpis proizvoda:Ektoin ekcem gel je proizvod inovativnog sastava namenjen tretmanu upalnih stanja na koži. Formulisan je na bazi ektoina, glicirizinske kiseline i alantoina u bioadhezivnoj gel podlozi. Zahvaljujući ektoinu i glicirizinskoj kiselin..
1.368,00 RSD
ALFALIPOINSKA KISELINA KAPSULE
ALFALIPOINSKA KISELINA KAPSULEOpis proizvoda:Alfalipoinska kiselina se preporučuje kao dodatak ishrani sa antioksidativnim efektom.Delovanje: Alfalipoinska kiselina je jedan od najpoznatijih antioksidanasa, jedinstvena po tome što je rastvorljiva i u masti i u vodi, tak..
1.799,00 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 747 (63 strana)