• AFRODITA 4D COLLAGEN KREMA za suvu kožu

AFRODITA 4D COLLAGEN KREMA za suvu kožu

Opis proizvoda:

Podstiče bolje vezivanje vlažnosti i smanjuje površinu bora za 31% za sat vremena*, snaga biološki aktivnih peptida povećava sintezu kolagena i utiče na smanjenu pojavu bora, a dodano negujuće ulje belog limnanta obnavlja umornu kožu bez tonusa i izdašno je hrani.

*in vivo studija na 15 dobrovoljaca sat vremena nakon nanošenja

Trenutni efekat LIFTINGA & intenzivna regeneracija

  • za lice & vrat & dekolte
  • nega kože nakon 35. godine
  • za suvu kožu
  • paraben free

Sastav:

Bioaktivni peptidi

Podstiču ćelije da se brže dele i sintetizuju više kolagena, elastina ihijaluronske kiseline. Posledično usporavaju hronološko i fotostarenje kože te je svestrano podmlađuju: vidljivo učvršćuju kožu, izglađuju je i deluju s intenzivnim efektom korekcije bora.

Morski kolagen

Patentirane mikrosfere morskog kolagena prilikom nanošenja prodiru u gornje slojeve epiderma, intenzivno za sebe vezuju vlagu i povećaju svoj volumen deset  puta. Osiguravaju delotvorno smanjenje bora u sat vremena od nanošenja i vidljivo zatežu kožu.

Ulje bele limnante

Smatra se jednim od najboljih emolijensa jer je prirodni izvor triglicerida i karotenoida. S vitaminima i s više od 90-postotnim sadržajem dugih lanaca masnih kiselina osigurava intenzivnu regeneraciju i antioksidativno delovanje.

Način upotrebe:

Kremu svako jutro i svaku veče nanesite na očišćenu i toniziranu kožu. Posebno je preporučljiva i redovna nega vrata i dekoltea, kojima ćete s kremom vratiti izgubljenu elastičnost, čvrstoću i glatkoću. U slučaju vrlo suve kože pre nanošenja kreme koristite 4D COLLAGEN HIDRATANTNI SERUM.

Pakovanje: 50ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

AFRODITA 4D COLLAGEN KREMA za suvu kožu

  • 1.399,00 din


Tagovi: afrodita cosmetics, kozmetika, afrodita, afrodita-nega lica, lice, koža, nega kože, 4d collagen, krema za suvu kožu