Apotekaonline
Korpa

ZEOLIT ABDOMIN KESICE

ZEOLIT ABDOMIN KESICE
680.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: BR-54165415
Pregleda: 3138

Opis proizvoda

ABDOMIN je aktivirani ZEOLIT, pomoćno sredstvo, mineral ljudskog zdravlja.Pomaže u otklanjanju tegoba:

  • organa trbusne duplje
  • pomaze u detoksikaciji organizma

Otklanja tegobe istog dana ili najduže nekoliko dana od početka korišćenja, a ne „jednog lepog dana“ u dalekoj budućnosti.

Za proces ozbiljne detoksikacije potrebno je nešto više strpljenja,od prilike 9 nedelja.U tom procesu Zeolit prvo eliminiše teške metale,nakon toga pesticide, herbicide, mikotoksine, dok virusne komponente dolaze na red i počinju da se eleminišu iz organizma u proseku tek izmedju 6 i 9 nedelje korišćenja.

Zeolit pomaze imunološkom sistemu, alkalizuje telo i apsorbuje slobodne radikale tako da bazni koncept lečenja zeolitom polazi upravo od toga da se pozitivni efekti postižu odstranjivanjem iz tela brojnih pozitivno naelektrisanih čestica koje su po pravilu štetne, toksične ili kancerogene supstance (u obliku teških metala, pesticida, herbicidaalfatoksina, nitrozamina, amonijakamikotoksina, laktata, radioaktivnih čestica, UV zračenja, nusprodukata uzimanja lekova, droga, alkohola, cigareta i raznih oksidanata,komponenti virusa, alergena i ostalih štetnih supstanci).

Mineralni sastav:
Najzastupljenija mineralna faza je mineral iz grupe zeolita klinoptilolit-hejlandit sa sadržajem minerala u tufu 85-90%. Pored klinoptilolita u manjoj količini javljaju se feldspati, liskuni i u tragovima kalcit i ilit.

Struktura:
zeolitisanog tufa je psefitsko-samitska. Petrodeterminacija: zeolitisani  tuf dacitskog sastava.
Apsorpcione sposobnosti zeolita su 20-23%.

Uputstvo za upotrebu:
Zbog Vaše sigurnosti, udobnosti i opšte dobrobiti koristite dozirane jednoupotrebne kesice, koje sadrže cca 3g aktiviranog Zeolita.
Za intenzivnu detoksikaciju (i kada prvi put počinjete da koristite Abdomin), prah (kesicu-dozu) sipati u čašu od 0,2 decilitra, zatim je napuniti Oplemenjenom vodom i odmah naiskap popiti. Potom popiti još jednu do dve caše Oplemenjene vode u roku od 10 minuta. Ovaj proces ponavljati dva puta dnevno, ujutru i uveče, pola sata pre jela. Intenzivnu detoksikaciju obavljati 9 nedelja, a zatim pređite na režim redovne detoksikacije.
 
U periodu redovne detoksikacije i preventivnog korišćenja Abdomin-a jednu kesicu – dozu praha (cca 3g) sipati u čašu od 0,2 decilitra, zatim je napuniti Oplemenjenom vodom i odmah naiskap popiti. Potom popiti još jednu do dve čaše Oplemenjene vode u roku od 10 minuta. U ovom periodu Abdomin koristiti jednom dnevno, ujutru, pola sata pre jela. Proces redovne detoksikacije se uz korišćenje Oplemenjene vode može obavljati neograničeno dugo.

Zabrane, upozorenja i mere opreza:

  • Pre upotrebe ABDOMIN-a, svi pacijenti, koji uzimaju bilo kakvu terapiju, treba da se konsultuju sa svojim lekarom.
  • ABDOMIN, zbog nepostojanja validnih ispitivanja, ne možemo preporučiti: trudnicama, dojiljama i deci.


ABDOMIN ne smeju da koriste: pacijenti na dijalizi, pacijenti koji koriste liitjum i druge metale u lecenju, osobe sa metalnim implantatima.

Pakovanje: 30 kesica

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.