• ZEOLIT ABDOMIN KESICE

ABDOMIN je aktivirani ZEOLIT, pomoćno sredstvo, mineral ljudskog zdravlja.Pomaže u otklanjanju tegoba:

  • organa trbusne duplje
  • pomaze u detoksikaciji organizma

Otklanja tegobe istog dana ili najduže nekoliko dana od početka korišćenja, a ne „jednog lepog dana“ u dalekoj budućnosti.

Za proces ozbiljne detoksikacije potrebno je nešto više strpljenja,od prilike 9 nedelja.U tom procesu Zeolit prvo eliminiše teške metale,nakon toga pesticide, herbicide, mikotoksine, dok virusne komponente dolaze na red i počinju da se eleminišu iz organizma u proseku tek izmedju 6 i 9 nedelje korišćenja.

Zeolit pomaze imunološkom sistemu, alkalizuje telo i apsorbuje slobodne radikale tako da bazni koncept lečenja zeolitom polazi upravo od toga da se pozitivni efekti postižu odstranjivanjem iz tela brojnih pozitivno naelektrisanih čestica koje su po pravilu štetne, toksične ili kancerogene supstance (u obliku teških metala, pesticida, herbicidaalfatoksina, nitrozamina, amonijakamikotoksina, laktata, radioaktivnih čestica, UV zračenja, nusprodukata uzimanja lekova, droga, alkohola, cigareta i raznih oksidanata,komponenti virusa, alergena i ostalih štetnih supstanci).

Mineralni sastav:
Najzastupljenija mineralna faza je mineral iz grupe zeolita klinoptilolit-hejlandit sa sadržajem minerala u tufu 85-90%. Pored klinoptilolita u manjoj količini javljaju se feldspati, liskuni i u tragovima kalcit i ilit.

Struktura:
zeolitisanog tufa je psefitsko-samitska. Petrodeterminacija: zeolitisani  tuf dacitskog sastava.
Apsorpcione sposobnosti zeolita su 20-23%.

Uputstvo za upotrebu:
Zbog Vaše sigurnosti, udobnosti i opšte dobrobiti koristite dozirane jednoupotrebne kesice, koje sadrže cca 3g aktiviranog Zeolita.
Za intenzivnu detoksikaciju (i kada prvi put počinjete da koristite Abdomin), prah (kesicu-dozu) sipati u čašu od 0,2 decilitra, zatim je napuniti Oplemenjenom vodom i odmah naiskap popiti. Potom popiti još jednu do dve caše Oplemenjene vode u roku od 10 minuta. Ovaj proces ponavljati dva puta dnevno, ujutru i uveče, pola sata pre jela. Intenzivnu detoksikaciju obavljati 9 nedelja, a zatim pređite na režim redovne detoksikacije.
 
U periodu redovne detoksikacije i preventivnog korišćenja Abdomin-a jednu kesicu – dozu praha (cca 3g) sipati u čašu od 0,2 decilitra, zatim je napuniti Oplemenjenom vodom i odmah naiskap popiti. Potom popiti još jednu do dve čaše Oplemenjene vode u roku od 10 minuta. U ovom periodu Abdomin koristiti jednom dnevno, ujutru, pola sata pre jela. Proces redovne detoksikacije se uz korišćenje Oplemenjene vode može obavljati neograničeno dugo.

Zabrane, upozorenja i mere opreza:

  • Pre upotrebe ABDOMIN-a, svi pacijenti, koji uzimaju bilo kakvu terapiju, treba da se konsultuju sa svojim lekarom.
  • ABDOMIN, zbog nepostojanja validnih ispitivanja, ne možemo preporučiti: trudnicama, dojiljama i deci.


ABDOMIN ne smeju da koriste: pacijenti na dijalizi, pacijenti koji koriste liitjum i druge metale u lecenju, osobe sa metalnim implantatima.

Pakovanje: 30 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

ZEOLIT ABDOMIN KESICE

  • Šifra: BR-54165415
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 680,00 din


Tagovi: zeolit, abdomin, kesice, detoksikacija, imunoloski, sistem, stetne, supstance, eliminise