Meni
Korpa

SUPER COLLAGEN + C VITAMIN TABLETE DUO PACK

SUPER COLLAGEN + C VITAMIN TABLETE DUO PACK
-21 %
SUPER COLLAGEN + C VITAMIN TABLETE DUO PACK
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
2.980,00 RSD
3.780,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: NEOCELL
  • Šifra proizvoda: 20161193
Kupovina: 18
Pregleda: 27

Super Collagen + C suplement godine

PREPORUČUJE SE:
-  Za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata
-  Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela - ANTIAGE PREPARAT
-  Izgradjuje koštani matrix (kolagen obezbedjuje mehaničku čvrstinu kostiju)
-  Obnavlja vezivna tkiva i povećava elastičnost krvnih sudova (poboljšava cirkulaciju)
-  Ubrzava zarastanje rana
-  Stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna
-  Koriguje slabe, slomljene, razdvojene, raslojne i oštećene nokte
-  Kod tankih dlaka daje masu i usporava opadanje kose
-  Za redukovanje celulita (sinteza kolagenskih vlakana)
-  Za redukovanje strija (formiranje kolagenske mreze)   

UPUTSTVO ZA UPOTREBU - TABLETE:
Kao dodatak ishrani 3 x 2 tablete dnevno na prazan stomak (zbog max. apsorpcije). Za optimalan efekat uzeti ga 30 minuta pre jela. Da bi se povećala apsorpcija i ugradnja kolagena, smanjiti unošenje mleka ili drugih proteinskih napitaka jer mu smanjuju efekat. Može se koristiti sa vitaminskim preparatima.

SASTAV:
Vitamin C (sa calcium ascorbate), alanine, hydroxproline, Arginine, aspartic acid, cystine, glutamic acid, glycine, praline, threonine, valine, histidine, hydroxylysine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, serine i tyrosine.

Kolagen I i II predstavlja bitan protein koji ulazi u sastav kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata u našem organizmu. Kolagen se kao i sve druge strukture u organizmu, troši i obnavlja. Medjutim zbog slabog dnevnog unošenja vitamina C koji pospešuje stvaranje kolagena u organizmu njegova regeneracija je usporena što izaziva niz negativnih efekata na vaše zdravlje.

Zato Kolagen tipa I i III predstavlja idealno rešenje za vas. Upotrebom našeg proizvoda izbegavate sporo obnavljanje kolagena u organizmu i na jedan brži i efikasniji način omogućavate unos gotovog, visokoprečišćenog kolagena tipa I i III u organizam čime se obezbedjuje da vaše kosti duži niz godina ostanu čvrste i elastične, zglobovi pokretljiviji i gipkiji dok nokti i kosa upotrebom kolagena I i III zadržavaju sjaj i čvrstinu tokom cele godine.

Originalne hidrolizirane tablete SUPER COLLAGEN sa vitaminom C se koriste od 1986 godine kao nadoknada kolagena u kostima, tetivama, ligamentima, mišićima, koži, noktima i kosi. Kolagen je neophodan za većinu gradivnih materijala za rast, obnovu i održavanje zdravlja tela. Unošenje u organizam SUPER COLLAGEN-a sa vitaminom C obezbedjuje osnovne supstance potrebne za za dopunu i regenraciju kolagena u svim tkivima. SUPER COLLAGEN sa vitaminom C je enzimski obradjen u aminokiseline male molekularne težine koje daju maksimalnu apsorpciju i obezbedjuju idealnu nadogradnju kolagena u tkivima. SUPER COLLAGEN+C sadrži vitamin C koji obezbedjuje idealnu ugradnju kolagena za potrebe organizma, gde je vitamin C esencijalno neophodan za formiranje kolagena.

Proizvod sadrži HIDROKSIPROLIN i HIDROKLIZIN, dve aminokiseline specifične samo za kolagen, a koje su veoma bitne za pravilnu izgradnju kolagenih vlakana. Oko 30% proteina ljudskog tela je kolagen, dok kolagen I predstavlja 90% ukupnog kolagena u organizmu. Kolagen I i III predstavljaju glavne tipove kolagena u vezivnim tkivima. Doktori, fizjatri i ortopedi širom sveta, svojim pacijentima, preporučuju dnevnu dozu 5g hidrolizovanog kolagena.

Ne postoje sporedni efekti ili interakcije sa poznatim lekovima ili drugim supstancama. Za najbolje rezultate potrebna je terapija od 3 meseca dok su prvi efekti vidljivi već posle par nedelja.

Proizvod je u svetu klasifikovan kao zdravstveno neophodan i bezbedan!

100% PRIRODAN !!!

KLINIČKI POTVRDJEN !!!

PAKOVANJE: 2x60 tableta