Apotekaonline
Korpa

SCHOLL VELVET SMOOTH SET

SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
Trenutno nema u nabavci
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
SCHOLL VELVET SMOOTH SET
4,200.00 RSD
 • Lager: Trenutno nema u nabavci
 • Brend: SCHOLL
 • Šifra proizvoda: 20160347
Pregleda: 2587

Opis proizvoda

SCHOLL VELVET SMOOTH SET

Opis proizvoda:

Velvet Smooth električna turpija za stopala sa dijamantskim kristalima
3 koraka do predivnih stopala

1.KORAK: UKLONI
Elektronska turpija za stopala uklanja zadebljalu kožu bez imalo napora
2.KORAK, RELAKSIRAJ SE
Relaksiraj sa kupkom za stopala sa morskim serumom i zelenim kavijarom
3.KORAK: HIDRIRAJ
Uz intenzivan serum pružite stopalima dugotrajnu hidrataciju

Paket sadrži:

 •    elektronsku turpiju za stopala
 •    intenzivni serum za stopala-30 ml
 •    kupku za stopala-150 ml
 •    standardnu glavu rolera
 •    4AA baterije
 •    poklopac

1.KORAK: UKLONI 

Velvet Smooth električna pedikir turpija sa dijamantima – PINK 

Nežna prema vašim stopalima i jednostavna za upotrebu, pomaže vam da brzo dođete do mekanih, svilenkastih stopala. Dizajnirana je da uklanja tvrdu kožu za glatke rezultate posle samo jedne upotrebe. U samo nekoliko minuta odbacuje tvrdu kožu, ostavljajući vas sa glatkim stopalima koje želite da pokažete. Velvet turpija je spremna za upotrebu i uključuje četiri AA baterije.

Jednostavan start
Unesite roller koji želite u uređaj, uverite se da je u potpunosti spremna za upotrebu. Unesite baterije i uključite turpiju. 

Jednostavno rukovanje
Pomerajte turpiju regularnim prelaženjem preko suve, odumrele kože, primenom laganog do srednjeg pritiska. Nastavite regularnim prelaženjem sve dok odumrela koža ne bude uklonjena a vaša glatka i svilenkasta. Stanite ukoliko koža počne da vas boli ili se upali. Koristite turpiju uzastopno neko vreme sve dok vaša stopala ne postanu meka i oslobođena tvrde kože. Dužina tretmana se individualno razlikuje i zavisi od količine pritiska koji vaša stopala trpe tokom dnevnih aktivnosti, vežbanje, udobnost vaše obuće.

Napomena: 
Isključivo za upotrebu na zadebljaloj koži stopala. Nemojte kvasiti stopala pre upotrebe Scholl Velvet turpije. To će onemogućiti efikasno uklanjanje tvrde kože. Turpija se koristi isključivo na suvoj (nikako vlažnoj) koži. Nemojte koristiti na istoj površini duže od 3-4 sekunde odjednom.

Zamenite glavu rolera ukoliko je potrebno
Jedna glava rolera stiže zajedno sa Scholl Velvet turpijom. Glava rolera bi trebalo da se zameni kada je vidno iskorišćena, dostupna je da se kupi pojedinačno. Dugotrajnost rolera zavisi od intenziteta i dužine tretmana.

2.KORAK, RELAKSIRAJ SE
Koristi Scholl Velvet Smooth kupku za stopala 
Kupka specijalno osmišljena za negu stopala. Sadrži zeleni kavijar, morski serum i vitamin E, za relaksirajući i opuštajući osećaj u kojem će stopala uživati. Nanosi se nakon tretmana električnom turpijom. Dodajte 15ml u 3-5L tople vode, potopite stopala na 15 minuta. Posušite stopala kako bi ih pripremili za sledeći korak.

Napomena:

Proizvod koristite isključivo razblažen u vodi, nikako u koncentrovanom stanju.

Pakovanje: 150ml

3.KORAK: HIDRIRAJ
Koristi Scholl Velvet Smooth intenzivan serum
Intenzivni serum je prvi serum osmišljen specijalno za stopala. Zahvaljujući posebnom sastavu, pruža intenzivnu hidrataciju. Sadržihijaluronsku kiselinu, zeleni kavijar i PentavitinTM. Nanosi se nakon korišćenja turpije i kupke za stopala. Nanošenje možete ponoviti kada osetite da Vam je koža stopala suva.

Pakovanje: 30 ml

NAPOMENA (odnosi se na sve proizvode iz paketa) :
Nemojte koristiti ako Vam je koža ispucala, bolna ili iritirana. Proizvod nije pogodan za dijabetičare i osobe sa slabom cirkulacijom.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.