SCHOLL VELVET SMOOTH SET

Opis proizvoda:

Velvet Smooth električna turpija za stopala sa dijamantskim kristalima
3 koraka do predivnih stopala

1.KORAK: UKLONI
Elektronska turpija za stopala uklanja zadebljalu kožu bez imalo napora
2.KORAK, RELAKSIRAJ SE
Relaksiraj sa kupkom za stopala sa morskim serumom i zelenim kavijarom
3.KORAK: HIDRIRAJ
Uz intenzivan serum pružite stopalima dugotrajnu hidrataciju

Paket sadrži:

  •    elektronsku turpiju za stopala
  •    intenzivni serum za stopala-30 ml
  •    kupku za stopala-150 ml
  •    standardnu glavu rolera
  •    4AA baterije
  •    poklopac

1.KORAK: UKLONI 

Velvet Smooth električna pedikir turpija sa dijamantima – PINK 

Nežna prema vašim stopalima i jednostavna za upotrebu, pomaže vam da brzo dođete do mekanih, svilenkastih stopala. Dizajnirana je da uklanja tvrdu kožu za glatke rezultate posle samo jedne upotrebe. U samo nekoliko minuta odbacuje tvrdu kožu, ostavljajući vas sa glatkim stopalima koje želite da pokažete. Velvet turpija je spremna za upotrebu i uključuje četiri AA baterije.

Jednostavan start
Unesite roller koji želite u uređaj, uverite se da je u potpunosti spremna za upotrebu. Unesite baterije i uključite turpiju. 

Jednostavno rukovanje
Pomerajte turpiju regularnim prelaženjem preko suve, odumrele kože, primenom laganog do srednjeg pritiska. Nastavite regularnim prelaženjem sve dok odumrela koža ne bude uklonjena a vaša glatka i svilenkasta. Stanite ukoliko koža počne da vas boli ili se upali. Koristite turpiju uzastopno neko vreme sve dok vaša stopala ne postanu meka i oslobođena tvrde kože. Dužina tretmana se individualno razlikuje i zavisi od količine pritiska koji vaša stopala trpe tokom dnevnih aktivnosti, vežbanje, udobnost vaše obuće.

Napomena: 
Isključivo za upotrebu na zadebljaloj koži stopala. Nemojte kvasiti stopala pre upotrebe Scholl Velvet turpije. To će onemogućiti efikasno uklanjanje tvrde kože. Turpija se koristi isključivo na suvoj (nikako vlažnoj) koži. Nemojte koristiti na istoj površini duže od 3-4 sekunde odjednom.

Zamenite glavu rolera ukoliko je potrebno
Jedna glava rolera stiže zajedno sa Scholl Velvet turpijom. Glava rolera bi trebalo da se zameni kada je vidno iskorišćena, dostupna je da se kupi pojedinačno. Dugotrajnost rolera zavisi od intenziteta i dužine tretmana.

2.KORAK, RELAKSIRAJ SE
Koristi Scholl Velvet Smooth kupku za stopala 
Kupka specijalno osmišljena za negu stopala. Sadrži zeleni kavijar, morski serum i vitamin E, za relaksirajući i opuštajući osećaj u kojem će stopala uživati. Nanosi se nakon tretmana električnom turpijom. Dodajte 15ml u 3-5L tople vode, potopite stopala na 15 minuta. Posušite stopala kako bi ih pripremili za sledeći korak.

Napomena:

Proizvod koristite isključivo razblažen u vodi, nikako u koncentrovanom stanju.

Pakovanje: 150ml

3.KORAK: HIDRIRAJ
Koristi Scholl Velvet Smooth intenzivan serum
Intenzivni serum je prvi serum osmišljen specijalno za stopala. Zahvaljujući posebnom sastavu, pruža intenzivnu hidrataciju. Sadržihijaluronsku kiselinu, zeleni kavijar i PentavitinTM. Nanosi se nakon korišćenja turpije i kupke za stopala. Nanošenje možete ponoviti kada osetite da Vam je koža stopala suva.

Pakovanje: 30 ml

NAPOMENA (odnosi se na sve proizvode iz paketa) :
Nemojte koristiti ako Vam je koža ispucala, bolna ili iritirana. Proizvod nije pogodan za dijabetičare i osobe sa slabom cirkulacijom.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

SCHOLL VELVET SMOOTH SET

  • Brend: SCHOLL
  • Šifra: 20160347
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 4.200,00 din


Tagovi: scholl, foot, velvet, smooth, set, feet, nevidljivi, jastučići, repair, pete, nega, stopala, nokti, gljive, obuća, cirkulacija, udobnost, koža,