Meni
Korpa

REAKTIV - Q KAPSULE

REAKTIV - Q KAPSULE
REAKTIV - Q KAPSULE
1.799,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 40000729
Kupovina: 22
Pregleda: 3

Sinergija dva moćna antioksidansa resveratrola i koenzima Q10.
Odavno je poznato da je za „Francuski paradoks“ odgovorno kvalitetno crveno vino koje je bogato resveratrolom, antioksidansom iz grupe polifenola. U ReAktiv-Q kapsulama je prisutan trans-resveratrol koji je biološki najaktivniji. On štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala, sprečava njihovo oštećenje i usporava njihovo starenje. Održava zdravlje kapilara, jača zid kapilara i vena i povoljno utiče na tonus krvnih sudova. Ispoljava i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući svemu tome, resveratrol doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema.
Koezim Q10, pored toga što pruža zaštitu od slobodnih radikala, neophodan je za proizvodnju energije u ćelijama. Prisutan je u mitohondrijama svih ćelija, ali se njegova količina godinama smanjuje, naročito u onim organima koji imaju povećanu potrebu za energijom poput srca, pluća, jetre, bubrega. Takođe, poboljšava fukciju srčanog mišića i mozga. Koenzim Q10 sadržan u kapsulama poreklom je od renomiranog japanskog proizvođača i dobijen je polusintezom iz kvasca, pa ga mogu koristiti i vegetarijanci.

ReAktiv Q obezbeđuje energiju neophodnu kako i za svakodnevne aktivnosti, tako i za stanja kada su potrebe za energijom veće.

Raektiv Q se preporučuje:
-  Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala, sprečava njihovo oštećenje i usporava starenje
-  Protektivno deluje na krvne sudove, jača zidove kapilara i vena i poviljno utiče na njihov tonus
-  Obezbeđuje energiju organizmu neophodnu za fiziološke procese
-  Potpomaže pravilno funkcionisanje imunog sistema
-  Neophodan kod osoba koje su na terapiji statinima

Pakovanje: 30 kapsula