• OSTEOFLEX PLUS TABLETE

OSTEOFLEX PLUS TABLETE

Opis proizvoda:

Osteoflex® Plus formula pruža podršku u ishrani za zdrave zglobove i hrskavicu. Jedinstvena kombinacija visoko kvalitetnih glukozamina, hondroitin sulfata i hijaluronske kiseline, sa dodatkom vitamina C, kurkumina i mangana koji pomažu u održavanju gipkosti, fleksibilnosti zglobova, hrskavice i jakog zdravog skeleta. Pogodan za muškarce i žene svih godina.

Delovanje:
Pomaže da se održe zdravi zglobovi, prirodno je protivupalno sredstvo koje pomaže da se održe gibki, fleksibilni zglobovi, pokretljivost, i ukupna dobrobit, privlači vodu, tako da se hrskavica komprimuje i šok apsorbuje, može da pomogne u formiranju keratina, kolagena i daje dodatnu snagu, može da pomogne u obnovi oštećenih zglobova, hrskavica i tetiva, održava zdravim kosti i hrskavicu, može da pomogne u rastu i obnavljanju vezivnog tkiva.
Kome je Osteoflex Plus namenjen?
› Starijim ljudima kojima je potrebna ishrana za zglobove i obnovu hrskavice kako bi se obezbedila fleksibilnost
​› Ljudima koji osećaju bol, ukočenost ili oticanje u zglobovima (naročito opterećena kolena)
› Ljudima koji imaju artritis leđa i bol u vratu
› Sportistima kojima je potrebno da obezbede dodatnu podršku zglobovima kako bi se izbegle povrede

Sastav:
glukozamin sulfat 500 mg, od toga: slobodni glukozamin (iz školjki) 390 mg; hondroitin sulfat 400 mg; vitamin C (L-askorbinska kiselina) 100 mg; mangan sulfat 2 mg; kurkuma ekstrakt (10:1) (Curcuma longa) ekvivalent prahu 100 mg; hijaluronska kiselina 55mg.

Način primene: 
Odrasli i deca preko 12 godina starosti, od jedne do dve tablete dnevno sa glavnim obrokom. Ne prelaziti preporučeni dnevni unos, osim ako odgovarajuće kvalifikovane osobe ne savetuju drugačije.

Pakovanje: ​30 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

OSTEOFLEX PLUS TABLETE

  • Brend: HEALTH AID
  • Šifra: 20160511
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 3.499,00 din


Tagovi: osteoflex, antioksidans, imunitet, virusi, antibiotik, upale, kurkuma, likopen, zglobovi, hrskavica, glukozamin, hijaluronska kiselina, vitamin-c