Apotekaonline
Korpa

NEUROAID II KAPSULE MLC 901 - Preparat za obnavljanje neuroloških funkcija nakon moždanog udara

NEUROAID II KAPSULE MLC 901 - Preparat za obnavljanje neuroloških funkcija nakon moždanog udara
64.380,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: 0104ce2304

Opis proizvoda

Otkrijte prirodno rešenje koje pomaže u obnovi neuroloških funkcija nakon moždanog udara i kranio-cerebralnih povreda - NeuroAiDTM II MLC 901.

NeuroAiDTM II MLC 901 sadrži aktivne sastojke koji pomažu obnavljanju neuroloških funkcija nakon moždanog udara, čime se potpomaže oporavak i sticanje samostalnosti u svakodnevnim aktivnostima.

Klinički je potvrđeno da ovaj prirodni preparat poboljšava neurološke funkcije kod pacijenata koji su ga koristili u roku od 6 meseci nakon moždanog udara.

NeuroAiDTM II MLC 901 - prirodni proizvod sa potvrđenim kliničkim efektom koji je pomogao mnogim ljudima da se vrate svojim svakodnevnim aktivnostima nakon ishemijskog ili hemoragičnog moždanog udara.

Ovaj proizvod sadrži prirodne sastojke koji potpomažu obnovu neuroloških funkcija i pomažu u procesu oporavka.

Glavni sastojci NeuroAiDTM II MLC 901 su biljke koje su se koristile u tradicionalnoj kineskoj medicini već vekovima. Ove biljke su pažljivo odabrane zbog svojih pozitivnih efekata na neurološke funkcije i oporavak nakon moždanog udara. Kombinacija ovih biljaka je testirana i potvrđena u kliničkim studijama.

NeuroAiDTM II MLC 901 se uzima oralno, a doza se prilagođava individualno za svakog pacijenta. Preporučuje se da se preparat uzima što je pre moguće nakon moždanog udara, kako bi se postigao najbolji efekat. Klinička ispitivanja su pokazala da je efikasnost preparata najveća ako se uzima u roku od 6 meseci nakon moždanog udara.

NeuroAiDTM II MLC 901 je proizvod koji se može koristiti kao deo sveobuhvatnog programa rehabilitacije nakon moždanog udara ili kranio-cerebralnih povreda. Ovaj prirodni preparat može biti od velike pomoći pacijentima koji žele da poboljšaju svoje neurološke funkcije i vrate se svojim svakodnevnim aktivnostima.

Moždani udar(šlog)

Moždani udar predstavlja oboljenje nastalo prekidom dotoka cirkulacije u pojedini region mozga. Uzrok može biti okluzija (zapušenje) ili pucanje krvnog suda.

Simptomi moždanog udara(šloga)

Manifestacije ovog događaja mogu zahvatiti veoma različite neurološke ili psihičke funkcije, ali su pojedine posebno učestale, kao što su gubitak snage u ruci/nozi ili oštećenje moći govora.

Zašto bolest nastaje?

Približno 80% osoba koje prežive moždani udar (šlog) ispoljavaju navedena neurološka oštećenja. Značajan broj pacijenata pri tom ispoljava oštećenje hoda i ravnoteže (20-30%), a čak do 60% njih i šest meseci nakon MU, ne postigne potpuni oporavak šake.

Da li je bolest nasledna?

Godinama se smatralo da bolest nema nasledni karakter, budući da je kao nasledni oblik prepoznata u retkim rodoslovljima. Ipak, danas se smatra da 10-15% obolelih poseduje izvesnu genetsku osnovu za razvoj bolesti.

Moždani udar u trudoći

Trudnice i žene u postoporođajnom periodu (babinjama) su u gotovo tri puta većem riziku da obole od moždanog udara u odnosu na žene istih godina starosti. Mogu oboleti i od ishemijskog moždanog udara i od moždanog krvarenja. Rizik od moždanog udara je najveći tokom trećeg tromesečja trudnoće i u prvih 12 nedelja nakon porođaja.

Moždani udari u trudnoći mogu biti uzrokovani poremećajima specifičnim za trudnoću kao što je eklampsija ili začepljenje krvnih sudova amnionskom tečnošću ( plodovom vodom)  i poremećajima koji nisu direktna posledica trudnoće. Trudnoća sama po sebi predstavlja stanje gde je povišen rizik od stvaranja krvnih ugrušaka što može dovesti do začepljenja moždanih vena koje izaziva moždani udar.

Lečenje moždanog udara

Uspostaviti navike koje doprinose jačanju srca, krvnih žila – jesti zdravo, malo masti i soli, redovno vežbanje, kontrola težine, praćenje pritiska i ne pušiti. Da radite što više na telu kao npr masaže koje poboljšavaju protok krvi i smanjuju napetost i ukočenost mišića. Ishrana treba biti puna vitamina, minerala i drugih hranljivih materija koje potpomažu da pritisak bude u normali.

Oporavak posle moždanog udara

Moždani udar ostavlja posledice ne samo kod pacijenta nego i na celu porodicu koja mora da se uključi u proces rehabilitacije i osposobljavanja pacijenta za dalji život, da kontroliše pacijenta u redovnom  uzimanju propisane terapije, da ga ohrabri i podrži i da nauči da prepozna komplikacije i kasne posledice bolesti. 

Kada pomenemo moždani udar prvo pomislimo na motorni invaliditet koji može biti različitog stepena. Osobe sa blažim moždanim udarom se brzo oporave, dok kod osoba sa težim moždanim udarom fizikalna i logopedska rehabilitacija dugo traje, nekada je neophodna čak i doživotno. Najveće poboljšanje motornih funkcija i govora se primećuje u prvih nekoliko meseci, ali kod nekih pacijenata poboljšanja ima i posle godinu dana rehabilitacije. Bitno je da vežbanje postane svakodnevna rutina, samostalno, uz pomoć fizioterapeuta ili obučenih članova porodice. 

Ako ste u potrazi za inovativnim rešenjem koje je prirodno i efikasno, onda je NeuroAiDTM II MLC 901 pravi izbor za vas. Uverite se u njegovu efikasnost i pridružite se mnogim zadovoljnim korisnicima koji su poboljšali svoje neurološke funkcije nakon upotrebe ovog prirodnog preparata.

Sastav NeuroAiDTM II MLC 901 preparat za obnavljanje neuroloških funkcija nakon moždanog udara:

1 kapsula sadrži mešavinu suvih ekstrakata sledećih biljaka: koren astragalusa (radix astragali) 800mg, koren danšena (radix salviae miltiorrhizae) 160mg, koren kineske peonije (radix paeoniae lactiflora) 160mg, koren kineske anđelike (radix angelicae sinensis) 160mg, sečuanski rizom ljubavi (rhizoma chuanxiong) 160mg, cvet šafranike (flos carthami tinctorii) 160mg, seme breskve (semen persicae) 160mg, koren stepskog božura (radix polygalae) 160mg, rizom travolisnog iđirota (rhizoma acori tatarinowii) 160mg. Ostali sastojci: sredstva za zgrušavanje (dekstrin, maltodekstrin), emulgator (magnezijum-stearat), boje brilijantin plava FCF (E133) i titanijum-dioksid, vezivno sredstvo: hidroksipropilmetilceluloza.

Način upotrebe:

2 kapsule 3 puta dnevno – preporučuje se tokom 3 meseca. Kapsule treba uzeti u celini. U slučaju poteškoća sa gutanjem, kapsule se mogu otvoriti i sadržaj rastvoriti u vodi da bi se administrirao putem nazogastrične sonde.

Pakovanje:

180 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).