Apotekaonline
Korpa

Nailbook Professional osnovni gelovi

NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP CLEAR THICKVISCOUS
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP CLEAR THICKVISCOUS - Samoravnajući, proziran, čvrst i izrazito gust 3u1 gel fantastično dobrog prijanjanja za prirodan nokat ili tipsu. Bez kiseline, bez termoefekta, bez neprijatnog mirisa, HIPOALERGEN. Koristi se za modeling noktiju produženih tipsom ili na &s..
590,00 RSD
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP MILKY BUILDER
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP MILKY BUILDER mlečno beli, veoma gust i čvrst 3u1 gel za laku nadogradnju i izlivanje. Prijatnog mirisa, bez termo efekta (ne peče u lampi) I veoma lak za rad, idealan za početnike I stiliste noktju kojima pogoduje rad sa gustim gelovima. UV rezistentan, ne žuti..
590,00 RSD
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO SHINING
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO SHINING je naš visoko sjajni Finiš gel. Ovaj proizvod daje glamurozan efekat sjaja i predstavlja vrhunac kvaliteta i sjajnog izgleda noktiju. Nailbook Shining je High scratch resistant (otporan na  mehanička oštećenja), UV resistant (ne žuti i &..
590,00 RSD
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO BASE
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO BASE (Baza, Bonder gel) je podloga za ostale gelove, garantuje odlično prijanjanje gela na nokat ili tipsu. Baza ne sadrži kiselinu, ne peče u lampi, prijatnog je mirisa i nanosi se u veoma tankom sloju na prethodno pripremljen nokat. Preporučljiva i kod korišćenj..
0,00 RSD
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO CREATIVE BUILDER
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO CREATIVE BUILDER (Thick & Clear) gust, kristalno proziran i stabilan gel za izlivanje i ojačavanje. Pogodan i za nadogradnju. Izuzetno stabilan na šablonu, ne razliva se i lak je za rad. Creative Builder sadrži UV zaštitu, samoravnajući je, bez termo ef..
0,00 RSD
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP BABY PINK
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP BABY PINK mlečno roze, veoma gust i čvrst 3u1 gel za nadogradnju i izlivanje koji noktu daje prirodnu, zdravu nijansu. Prijatnog mirisa, bez termo efekta (ne peče u lampi) I veoma lak za rad, idealan za početnike I stiliste noktju kojima pogoduje rad sa gustim g..
0,00 RSD
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP CLEAR MIDDLEVISCOUS
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP CLEAR MIDDLEVISCOUS proizvodi su monofazni UV gelovi *3u1 . One Step Clear  je monofazni gel srednje gustine, kristalno proziran. Korišćenjem One Step gelova dobijate čistu i glatku površinu. Stabilni na noktu i šablonu, pogodni za izli..
0,00 RSD
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP CLEAR ROSE MIDDLEVISCOUS
NAILBOOK PROFESSIONAL STUDIO ONE STEP CLEAR ROSE MIDDLEVISCOUS proizvodi su monofazni UV gelovi *3u1 . One Step Clear Rose je monofazni gel srednje gustine i prozirno roze nijanse. Korišćenjem One Step gelova dobijate čistu i glatku površinu. Stabilni na noktu i šablonu, pogodni..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)

NailBook Professional visokokvalitetna linija UV gelova , jedina na tržištu koja je kompletna hipoalergena, bez formaldehida, bez ftalata, bez toulena... Kompletna linija je I bezkiselinska, bez termoefekta pri polimerizaciji u lampi. Svi gelovi u okviru linije NailBook Professional su prijatnog mirisa. Stabilni i pouzdani, dugotrajni, ne žute, ne povlače se pri polimerizaciji  i ne peku u lampi. NailBook gelovi, prvi put prisutni van Evropske Unije, sertifikovani od strane renomiranih evropskih institucija kao i od strane Tehnoloskog fakulteta u Beogradu kao gelovi I klase.  NailBook Studio Base, NailBook Studio Builder, NailBook Studio One Step Middleviscous Clear & Clear Rose, NailBook Studio One Step Thickviscous Clear, NailBook Studio One Step Baby Pink Builder, NailBook Studio One Step Milky Builder, NailBook Studio Shinning... MADE IN GERMANY!!!