• MULTI-MAM BALZAM ZA DOJILJE

MULTI-MAM BALZAM ZA DOJILJE

Opis proizvoda:

Multi-Mam balzam ima trenutno umirujuće dejstvo na oštećene i bolne bradavice, optimizuje stanje kože, smanjuju otekline i sprečava nastanak infekcije.
Multi-Mam balzam je prirodan proizvod koji nije potrebno uklanjati pre dojenja, štiti bradavice u toku dojenja i sprečava stvaranje ragada, ima trenutan umirujući efekat i održava kožu mekom, elastičnom i zdravom, zamenjuje i nadoknađuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem.
Multi-Mam balzam je proizvod bez ukusa i mirisa.
Bezopasan je ako ga proguta vaša beba. Osnova Multi-Mam balzama su posebno odabrana biljna ulja. Idealna je zamena za prirodnu masnoću kože koja se gubi tokom dojenja, a ne mora se uklanjati pre dojenja pa pruža optimalnu zaštitu bradavica.

Sastojci:
Suncekretovo ulje, Butyrospermum Parkii, Poliglyceril-3 pčelinji vosak, skvalen, propilgalat

Način korišćenja:
Upotreba prema uputstvu priloženom od strane proizvođača. Multi-Mam balzam može se upotrebljavati tokom celog dana u bilo kom momentu. Za optimalnu zaštitu, preporučuje se nanošenje pre dojenja, i to najmanje 2 puta dnevno. Malu količinu Multi-Mam balzama omekšati vrhovima prstiju i naneti na kompletan predeo bradavice. Multi-Mam balzam nije potrebno uklanjati pre dojenja.

Pakovanje: 30 ml
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

MULTI-MAM BALZAM ZA DOJILJE

  • Brend: BIOCLIN
  • Šifra: 25267007
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.451,00 din


Tagovi: multi, mam, balzam, za, dojilje, bradavice, bolne, ostecene, koza, infekcije