Apotekaonline
Korpa

MEGA-T GREEN TEA with HOODIA

MEGA-T GREEN TEA with HOODIA
0.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: MEGA-T
  • Šifra proizvoda: BR-2604
Kupovina: 0
Pregleda: 516

Opis proizvoda

Dijetetski suplement na bazi zelenog čaja, Južno Afričke hudije i Guarane za redukciju telesne težine.

Efikasno deluje:

- Smanjuje apetit
- Ubrzava metabolizam
- Pomaže sagorevanju masti
- Uklanja višak tečnosti iz organizma
- Smanjuje mentalni zamor
- Daje energiju

ZLATNA PRAVILA DA DOTERATE VAŠU LINIJU:

Mega-T ne sagoreva samo višak masti na struku i stomaku, već ćete izgubiti gotovo tri puta više masnih naslaga uz pojačano dejstvo Hudije i Guarane. A dijeta je suvišna!

MEGA-T jedini preparat za redukovanje telesne težine uz koji dobijate program vežbi i dijete.

MEGA T, GREEN TEA WITH HOODIA sadrži sledeće sastojke:

Hoodia: Klinički je dokazano da Hoodia stvara dugotrajan osećaj sitosti. Njeni molekuli šalju jak signal centru za sitost smanjujuci apetit.
Zeleni čaj: Pomaže smanjenju apetita i stimuliše metabolizam
Hrom: Redukuje masne naslage
Garcinia Cambogia: Smanjuje apetit i sagoreva kalorije.
Guarana: Daje energiju i sagoreva kalorije.
Eleuthero: Povećava izdržljivost i smanjuje mentalni zamor.
Bladderwrack, Fo-Ti i Gotu Kola: Potpomaže u uklanjanju viška tečnosti iz organizma.

Upozorenje: Ne preporucuje se mladjima od 18 godina,trudnicama i dojiljama. Ne uzimati više od dve tablete dnevno. Prekinuti sa uzimanjem i konsultovati lekara ukoliko primetite ubrzan rad srca, vrtoglavice, uporne glavobolje, nedostatak vazduha ili ostale slične simptome.

Uputstvo: 2x1 tableta uz redukovanu ishranu i umerenu fizičku aktivnost.

Jedna tableta sadrži 100 mg hudije i 600 mg zelenog čaja.

Čuvati van domašaja dece. Čuvati na temperaturi od 15-30˚C,
zaštićeno od svetlosti, toplote i vlage.

PAKOVANJE SADRŽI 14 TABLETA.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.