Meni
Korpa

MEDICINSKI APARATI

MEDICINSKI APARATI kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs nude aktuelnu ponudu medicinskih aparata i opreme vodećih proizvođača kao što su geratherm, prizma, microlife, auron, omron i drugi.

Medicinski aparati i apoteka online nude visoko kvalitetne medicinske aparate kako bi ste mogli da pratite Vaš krvni pritisak, temperaturu, nivo šećera u krvi, telesnu težinu i opremu za inhalaciju - inhalatore

Brend: GERATHERM AG
DIGITALNI MERAČ KRVNOG PRITISKA GERATHERM WRISTWATCH KP-6130 Merenje se vrši na ručnom zglobu Oscilometrijski postupak merenja, kompletno Fuzzy Logic Sistem prikaza LCD (godina/dan/sat, pritisak i puls) Automatsko isključivanje posle 150 sekundi produžava radni vek baterije Tra..
2.999,00 RSD
Brend: GERATHERM AG
DIGITALNI MERAČ KRVNOG PRITISKA GERATHERM WRISTWATCH KP-6130 Merenje se vrši na ručnom zglobu Oscilometrijski postupak merenja, kompletno Fuzzy Logic Sistem prikaza LCD (godina/dan/sat, pritisak i puls) Automatsko isključivanje posle 150 sekundi produžava radni vek baterije Tra..
2.999,00 RSD
Brend: OMRON
INDIKATOR MAKSIMALNOG PROTOKA-  Pomaže praćenje astme merenjem maksimalnog protoka vazduha -  Maksimalni protok izražen u l/min -  Opseg merenja: 60 - 800 l/min -  Pogodan za decu i odrasle -  Zeleni, žuti i crveni zonski markeri -  Malih dimenzija -  Veoma lak z..
2.000,00 RSD
Brend: MICROLIFE
Merenje temperature za samo 1 sekund Alarm za povišenu temperaturu 2 memorijskih mesta Raspon merenja od 0-100°CDimenzije: 60 x 75 x 150 mmTežina: 233 g..
3.809,00 RSD
Brend: MICROLIFE
Opis proizvodaInfracrveni, ušni termometar za bebe.Detaljan opis artikla:Merenje temperature za samo 1 sekund ! Moguće ga je primeniti za merenje temperature tela, ambijenta, bebi hrane, kupke.. Silent Glow tehnologija (ako je temperatura viša od 37,5°C, boja displeja se ..
3.850,00 RSD
Brend: SPIRIT
KARDIOLOŠKI STETOSKOP-  Deluks serija, Spirit III kardiološki stetoskop sa jednom glavom u crnoj i bordo boji creva i prstena na zvonu.GARANCIJA 3 GODINEZa detaljnije uputstvo  kliknite OVDE ...
9.000,00 RSD
Veoma jednostavan za korišćenje:Omogućava brzu i efkasnu primenu  terapije kod lečenja oboljenja respiratornog sistema (astma, hronični bronhitis, i drugo), pogodan  za bebe ali i za sve generacije Izuzetno jaka pumpa (pritisak od 3,5 bara),  koja omogućava da čestice leka..
4.544,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR AVION, BR-CN 133Opis proizvoda:KOMPRESORSKI INHALATOR AVION je namenjen za pedijatrijsku primenu. Najčešće se koriste kod: bronhijalne astme, akutnog i hroničnog bronhitisa, emfizema, pneumokoniozisa, cistične fibroze, bronhiektazije, hroničnih obstruktivnih bolesti..
5.500,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR HAPPYNEB IIIOpis proizvoda:Happyneb 3 inhalator može da raspršuje lek u česticama toliko malim da mogu da dopru do najdubljih oblasti pluća radi veće terapeutske efikasnosti. Rukovanje aparatom i njegovo korišćenje su jednostavni. Mogu se koristiti ..
5.900,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR MAJMUN, BR-CN 001Opis proizvoda:KOMPRESORSKI INHALATOR MAJMUN je namenjen za pedijatrijsku primenu. Najčešće se koriste kod: bronhijalne astme, akutnog i hroničnog bronhitisa, emfizema, pneumokoniozisa, cistične fibroze, bronhiektazije, hroničnih obstruktivnih ..
5.500,00 RSD
KOMPAKTNI SISTEM ZA TERAPIJU AEROSOLIMA SA KOMPRESOVANIM VAZDUHOM  Delovi: Otvor kompresoraKabl za napajanjePrekidač ON/OFFOdeljak za filter za vazduhInhalator NebjetCrevo za vazduhPisakMaska za odrasleMaska za decuNosni nastavakZamena vazdušnog filt..
4.570,00 RSD
Brend: RAZNO
KUTIJA ZA LEKOVE Nedeljni organzator za lekove.Opis proizvoda:Naša kutija nije kao  ostale kutije koje ste do sada  imali prilike da nadjete na tržištu.Naša KUTIJA ZA LEKOVE IMA MAGNETNU PODRŠKU. Tako da je pogodna za držanje na frižideru d..
230,00 RSD
Prikazuje se 97 do 108 od 172 (15 strana)