Apotekaonline
Korpa

LV PHARM SLIMAKTIV PRO

LV PHARM SLIMAKTIV PRO
4,590.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: llllllllllllll
  • Šifra proizvoda: 201611342
Kupovina: 0
Pregleda: 1879

Opis proizvoda

LV PHARM SLIMAKTIV PRO

Opis proizvoda:

Jedinstveni anticelulit preparat

SlimAktiv Pro anticelulit preparat neutrališe nastale slobodne radikale i prevodi ih biohemijskim procesima do vode. On blokira proces nastanka slobodnih radikala koji dovode do stvaranja celulita. SlimAktiv Pro deluje direktno na uzrok nastanka celulita. Mehanizam se odvija na nivou samih ćelija delujući kao unutarćelijski i vanćelijski antioksidans.

SlimAktiv Pro anticelulit preparat deluje na reparaciju i regeneraciju kolagenih struktura vezivnog tkiva i septi, pri čemu dovodi do oslobađanja zastoja na nivou krvnih i limfnih sudova, čime se uspostavlja drenaža i eliminacija štetnih produkata iz regije zahvaćene celulitnim promenama. Poboljšava se i ishrana regije zahvaćenog celulitom. Na ovaj način nestaju vidljivi simptomi, a koža vraća svoj prvobitni zdravi izgled.

Klinički dokazano:

  • Celulit se za samo 28 dana terapije smanjuje za čak 9.5% na svim delovima tela.
  • Veličina masnih ćelija se smanjuje za 7.5%.
  • Razgradnja masnih ćelija raste za neverovatnih 94%.

Inovacija:

Ekstrakt je posebnim tehnološkim postupkom zaštićen mikroinkapsuliranom biljnom prevlakom da bi aktivna supstanca mogla nepromenjena da prođe želudačno-crevnu barijeru i deluje direktno na delovima tela gde se celulit najviše nalazi: kukovima, zadnjici, struku, stomaku i rukama.

Studije su pokazale da antioksidansi smanjuju i psihički stres i umor i time dodatno sprečavaju pojavu i skupljanje celulita.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije
Rešenje broj: 7069/2015 od 29.05.2015. godine

 

Sastav:
– Mikroinkapsulirani suvi ekstrakt ploda dinje (Cucumis melo L.), je 100% prirodni biljni ekstrakt dobijen iz pulpe specijalno odgajene vrste dinje. Ovaj ekstrakt je jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa.
Sadrži i druge intra i ekstracelularne antioksidanse: katalazu, glutation, vitamin C, vitamin A, selen, mangan koji maksimalno ubrzavaju rezultate.
– Natrijum-L-askorbat

Upotreba: 1 kapsula dnevno.

Pakovanje: 28 kapsula.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.