Apotekaonline
Korpa

Eucerin UreaRepair Plus

EUCERIN UREAREPAIR PLUS KREMA ZA RUKE SA 5% UREE 75ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN UREAREPAIR PLUS KREMA ZA RUKE SA 5% UREE 75ML
Eucerin urearepair plus krema za ruke sa 5% uree jača prirodnu barijernu funkciju kože, čineći kožu hidriranom i do 48 časova.Koža na našim rukama je više izložena spoljašnjim agresivnim uticajima nego koža na bilo kom drugom delu tela. Često pranje ruku znači da je ona često u kontaktu sa vodom, ka..
813,45 RSD 957,00 RSD
EUCERIN UREAREPAIR PLUS KREMA ZA STOPALA SA 10% UREE 100ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN UREAREPAIR PLUS KREMA ZA STOPALA SA 10% UREE 100ML
Eucerin urearepair plus krema za stopala sa 10% uree trenutno ublažava i za 48h odlaže pojavu simptoma suve, izrazito suve i zategnute kože stopala.Eucerin urearepair plus krema za stopala sa 10% uree daje suvoj i izrazito suvoj koži stopala intenzivnu hidrataciju koja im je potrebna da bi bila meka..
1.002,15 RSD 1.179,00 RSD
EUCERIN UREAREPAIR PLUS PARFIMISANI LOSION SA 5% UREE 250ML
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN UREAREPAIR PLUS PARFIMISANI LOSION SA 5% UREE 250ML
Eucerin urearepair plus parfimisani losion sa 5% uree intenzivni hidrirajući losion čini suvu i grubu kožu glatkom, pruža trenutno i dugotrajno olakšanje.Eucerin ureaRepair plus losion sa 5% uree pruža suvoj, gruboj koži negu koja joj je potrebna. Jedinstvena kombinacija sastojaka - Urea, kao i osta..
1.612,45 RSD 1.897,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)

Eucerin UreaRepair Plus linija proizvoda za negu kože je linija dizajnirana za negu suve i izuzetno suve kože. Ova linija proizvoda sadrži ureu, prirodni sastojak koji se nalazi u našoj koži, koji pomaže u obnovi i jačanju zaštitne barijere kože.

Eucerin UreaRepair Plus linija uključuje proizvode kao što su krema za ruke, krema za telo, krema za lice i krema za uklanjanje make-upa, koji pomažu u jačanju zaštitne barijere kože i smanjivanju suvoće i svraba. Ovi proizvodi sadrže visoku koncentraciju uree i druge aktivne tvari, kao što su hialuronska kiselina i lipidi, koji pomažu u jačanju i obnovi kože.

Ovi preparati u svom sastavu sadrže različitu koncentraciju uree, aktivnog saastojka koji vezuje vodu, a odabir određenog preparata vrši se u zavisnosti od stepena isušenosti kože.

Zašto je nega ruku tako važna?

Naše ruke su uvek uposlene: nijedan deo tela ne koristimo više od njih. Sav taj težak rad čini da je koža na našim rukama pod opterećenjem, uz to je i retko pokrivena, pa je direktno izložena štetnim spoljnim iritansima kao što su hladnoća, toplota, često pranje ruku, zagađenje i nečistoća. Sve ovo može da oslabi prirodnu barijeru kože i uzrokuje da se naše ruke isuše.

Kako da negujete suvu kožu na rukama?

Probajte da ruke perete isključivo mlakom vodom, i koristite blagi sapun koji podržava prirodnu pH vrednost kože.

Pažljivo osušite ruke posle pranja i ne zaboravite delove između  prstiju. Bolje je da utapkate kožu, nego da je trljate.

Ako su vam ruke osetljive i grube, važno je da posle pranja redovno koristite preparat za negu i hidrataciju  ̶  naročito ako radite u vlažnim uslovima ili ako ste u stalnom kontaktu sa nečistoćama, lubrikantima i hemikalijama.

Kako negovati kožu na stopalima?

  • Postarajte se da nosite obuću koja vam je taman.
  • Pokušajte da ograničite vreme koje provodite u obući koja vaša stopala izlaže dodatnom stresu, kao što su sandale sa tankim đonom i visoke potpetice.
  • Secite nokte na prstima kako vam ne bi oštetili kožu.
  • Nežno uklonite tvrdu kožu koristeći kamen za pete ili nešto slično kada vam koža omekša nakon kupanja.
  • Hidrirajte redovno: lako je zaboraviti hidrataciju stopala tokom zimskih meseci.