Apotekaonline
Korpa

Eucerin Ultra sensitive i antiredness range

EUCERIN ANTIREDNESS DNEVNA KREMA PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN ANTIREDNESS DNEVNA KREMA PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA
Eucerin antiredness dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima posebno je razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi.Da bi se koža dodatno zaštitila u toku dana, krema pruža  SPF25 i UVA zaštitu. Krema takođe sadrži zelene pigmente koji prikrivaju i neutrališu crvenil..
2.048,50 RSD 2.410,00 RSD
EUCERIN ANTIREDNESS KREMA PROTIV CRVENILA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN ANTIREDNESS KREMA PROTIV CRVENILA
Eucerin antiredness krema protiv crvenila je dnevna i noćna krema koja trenutno umiruje i neguje preosetljivu kožu i ublažava crvenilo.Nanosi se dva puta dnevno nakon čišćenja na lice, vrat i predeo dekoltea, pružajući trenutnu i dugotrajnu zaštitu i negu kože i efikasno otklanja crvenilo, štiteći k..
2.048,50 RSD 2.410,00 RSD
EUCERIN ULTRASENSITIVE FLUID ZA NORMALNU I MEŠOVITU KOŽU LICA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN ULTRASENSITIVE FLUID ZA NORMALNU I MEŠOVITU KOŽU LICA
Eucerin ultrasensitive fluid za normalnu i mešovitu kožu lica je dnevna i noćna krema za trenutnu negu i zaštitu kože i ublažavanje preosetljivosti.Kako preosetljiva koža uobičajeno ima narušenu barijernu funkciju spoljašnji stresogeni faktori mogu lako prodirati i iritirati postojeća senzitivna vla..
1.780,75 RSD 2.095,00 RSD
EUCERIN ULTRASENSITIVE KREMA ZA SUVU KOŽU LICA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN ULTRASENSITIVE KREMA ZA SUVU KOŽU LICA
Eucerin ultrasensitive krema za suvu kožu lica smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguje kožu.Ultrasensitive krema je dnevna i/ili noćna krema za trenutnu negu i zaštitu kože i ublažavanje preosetljivosti.Eucerin ltrasensitive krema za suvu kožu lica j..
1.780,75 RSD 2.095,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)

Eucerin UltraSensitive i Antiredness Range linija za preosetljivu kožu su kozmetičke linije koje su dizajnirane za negu osetljive i crvene kože. Proizvodi u ovim linijama sadrže sastojke koji pomažu u smanjenju crvenila i ublažavaju osetljivost kože.

Eucerin UltraSensitive linija uključuje proizvode kao što su gel za tuširanje, krema za ruke, krema za telo i krema za lice, sa sastojcima koji pomažu u ublažavanju osetljivosti i crvenila na koži. Proizvodi u ovoj liniji su bez mirisa, boja i parabena i dermatološki su testirani za sigurnost korišćenja na osetljivoj koži.

Eucerin Antiredness Range linija proizvoda takođe se koristi za smanjenje crvenila na koži. Ova linija uključuje kreme i gelove za lice koji sadrže sastojke koji ublažavaju crvenilo i iritacije, kao i zaštitu kože od štetnih uticaja. Proizvodi u ovoj liniji su dermatološki testirani i sigurni za korišćenje na osetljivoj koži.

UltraSensitive i Antiredness Range linija - gde svaki proizvod deluje na tri znaka i simptoma koja su svojstvena za ovo stanje: narušena barijerna funkcija kože, pojačana reaktivnost senzitivnih vlakana i crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.

Šta je preosetljiva koža?

Preosetljiva koža je definisana kao koža koja pojačano reaguje na različite činioce različitog nivoa oštrine, koje normalna koža dobro podnosi. Izraženija i češće prisutna varijanta osetljive kože, preosetljiva koža, karakteristična je po neprijatnim osećajima i vidljivim reakcijama kada se nađe u kontaktu sa  najčešće bezazlenim unutrašnjim i spoljašnjim stresogenim činiocima kao što su ekstremna temperatura, hemikalije ili UV zraci.

Uzroci preosetljive kože

  1. nagle temperaturne promene
  2. vrućina
  3. hladnoća
  4. vetar
  5. sunce
  6. zagađenost atmosfere

Kako da negujete preosetljivu kožu lica?

Preosetljiva koža nije stalni tip kože, to je više stanje kože koje se može vratiti u normalu.To ne treba da bude opterećenje. Potrebna je samo posebna proaktivna nega. Preosetljivu kožu treba aktivno i rutinski negovati da bi se kožne reakcije svele na minimum.