Apotekaonline
Korpa

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift

EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT DNEVNA KREMA ZA NORMALNU I MEŠOVITU KOŽU SPF 15
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT DNEVNA KREMA ZA NORMALNU I MEŠOVITU KOŽU SPF 15
Eucerin hyaluron-filler plus volume-lift dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu spf 15 obnavlja konture lica, intnzivno hidrira i neguje.U pitanju je posebno formulisan preparat sa ciljem popunjavanja dubokih bora, obnove kontura lica, te efekta zatezanja i zaštite suve kože od sunca. Dnevna krema..
3.219,80 RSD 3.788,00 RSD
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT DNEVNA KREMA ZA SUVU KOŽU SPF 15
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT DNEVNA KREMA ZA SUVU KOŽU SPF 15
Eucerin hyaluron-filler plus volume-lift dnevna krema za suvu kožu spf 15 popunjava bore i vraća konture licu.Bogata dnevna krema sa magnololom, oligopeptidima i hijaluronskom kiselinom deluje na sve uzročnike gubitka volumena.Sa SPF 15 i UVA zaštitom, anti-age krema takođe pomaže u sprečavanju foto..
3.219,80 RSD 3.788,00 RSD
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU SPF 15
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU SPF 15
Eucerin hyaluron-filler plus volume-lift krema za područje oko očiju spf 15 vidljivo obnavlja volumen u osetljivom području oko očiju i usana.Ova krema kombinuje tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen, oligo peptidi ..
2.550,00 RSD 3.000,00 RSD
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT NOĆNA KREMA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS VOLUME-LIFT NOĆNA KREMA
Eucerin hyaluron-filler plus volume-lift noćna krema je specijalno formulisana da popunjava duboke bore, vrati konture licu i pruži efekat zatezanja.Noćna krema za nadoknadu volumena je pogodna za sve tipove kože. Sadrži magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu za ciljanu borbu sa višestrukim..
3.388,95 RSD 3.987,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija je kozmetička linija koja pomaže u pomlađivanju kože i povećanju njene gustoće. Ova linija proizvoda sadrži hijaluronsku kiselinu i peptide, koji prirodno postoje u koži i pomažu u jačanju i zaštiti kože. Proizvodi uključuju dnevne i noćne kreme, serum i druge proizvode za njegu kože. Svi proizvodi su dizajnirani da pomognu u smanjenju vidljivosti bora, povećanju gustoće kože i povećanju njene čvrstoće.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija savršen je izbor za one koji žele pomladiti kožu, smanjiti vidljivost bora i povećati gustoću kože.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija je namenjena za negu kože koja je starija i gubi svoj volumen.

Peptidi, jedan od ključnih sastojaka u liniji, pomažu u jačanju i zatezanju kože, dok hijaluronska kiselina pomaže u popunjavanju bora i jačanju kože. Proizvodi u ovoj liniji ne sadrže parabene, boje i parfeme, što ih čini prikladnima za osetljivu kožu. Osim toga, proizvodi su testirani pod kontrolom dermatologa, kako bi se osigurala njihova učinkovitost i sigurnost za kožu.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija pruža koži visok nivo hidratacije, jačanje i popunjavanje bora, što rezultira sjajnom i pomlađenom kožom.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift  vraća volumen i elstičnost  koži lica i vrata.

Zašto naša koža stari i kako da usporimo ovaj proces?

Uloga kože jeste da nas konstantno štiti od uticaja spoljašnje sredine kao i da ne dozvoljava dehidrataciju i pregrevanje našeg tela. Kako starimo, proces deobe ćelija i obnavljanja kože se postepeno usporava dok se tragovi oštećenja različitim unutrašnjim i spoljašnjim faktorima akumuliraju, postajući sve uočljiviji.

Cigarete, alkohol, zagađenje spoljne sredine, restriktivne dijete sa nedostatkom proteina, prevelik unos šećera, ekstremne promene temperatura i dugotrajan stres značajno doprinose izgledu kože. Svi ovi faktori doprinose starenju kože, javljanju bora, promeni pigmentacija i konačno gubitku mladalačkog izgleda i teksture kože.

Kako usporiti starenje kože?

Pravilna nega, sportska aktivnost, adekvatna ishrana (smanjen unos alkohola, šećera a povećan unos proteina i antioksidanasa) , dovoljno sna su presudni u zdravlju naše kože.

Dnevna rutina mora se sastojati od čišćenja lica blagim sredstvima koja neće presušiti kožu a koja će omogućiti da se sa nje uklone ostaci šminke kao i sitne čestice čađi i prašine. Ne zaboraviti zaštitu kože tela, ne samo lica.