• ERCE FLORA DUO KAPSULE
Probiotik ErceFlori duo pomaže u otklanjanju zdravstvenih tegoba svima koji ih imaju na putovanjima, prilikom promene načina ishrane ili pri upotrebi antibiotika. Njegova prednost je u tome što je jedini probiotski proizvod na domaćem tržištu koji poseduje dvostruko povoljno delovanje na crevnu floru.
 
Kapsule su dodatak ishrani na bazi probiotskih sojeva bakterija koje povoljno deluju na uspostavljanje, obnavljanje i održavanje zdrave crevne flore. Erceflora duo sadrži dva soja mlečnokiselinskih bakterija i jedan soj kvasca. Kod problema koji nastaju kao posledica neuravnotežene ishrane kvasac, soja i laktobacili udruženim snagama, pomažu varenju hrane i sintezu vitamina B grupe, čime poboljšavaju funkciju creva. Erceflora duo je dodatak ishrani na bazi prirodnih materija, pa se može bezbedno primenjivati i kod male dece i kod starih ljudi. Preporučeno doziranje je od jedne do tri kapsule dnevno. Proizvod je najbolje uzimati na prazan stomak ili pola sata pre obroka.
 
Način primene:
1 do 2 kapsule na dan
Ne smete prekoračiti prpeoručenu dnevnu dizu proizvoda

Proizvod je najbolje uzimati na prazan stomak ili pola sata do sat pre obroka, sa malo vode ili voćnog soka. Izbegavati suviše tople napitke ili alkoholna pića. Proizvod nije namenjen za raznovrsnu ishranu.
 
Način čuvanja:
Čuvati zaštićeno od svetla, na temperaturi do 25C, van domašaja dece
 
Pakovanje: 24 kapsule

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

ERCE FLORA DUO KAPSULE

  • Brend: SANOFIL- AVENTIS
  • Šifra: 874841
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 869,00 din


Tagovi: erce, flora, duo, probiotik, varenje, crevna, flora, dodatak, ishrani