Apotekaonline
Korpa

VIVALIS

Iako se briga za vašu kožu može činiti malim delom vašeg svakodnevnog života, postizanje vaše idealne kože - osećaj osnaženosti - može biti katalizator samopouzdanja, tražeći ravnotežu za mentalno i fizičko blagostanje. U Fade Out-u verujemo u moć osećaja samopouzdanja i uticaja efikasnog proizvoda, zbog čega smo se više od 37 godina posvetili razumevanju tona kože i pigmentacije. Bilo da želite svetliji, ravnomerniji ton kože ili blistaviji, mlađi ten, Fade Out vam može pomoći da postignete svoju idealnu kožu.
Prodali smo milione tegli širom sveta i dokazano je da naša formula ima vidljive rezultate, tako da možemo biti sigurni u njenu efikasnost.
Etička lepota
Znamo koliko izazov može biti pronalaženje etičnih proizvoda za lepotu sa efikasnim rezultatima. Zbog toga su naši proizvodi Fade Out prilagođeni veganima i ne sadrže sastojke životinjskih derivata ili nusproizvode u našim formulacijama. Ne verujemo da životinjama treba naneti štetu zbog lepote.

Brend: VIVALIS
FADE OUT WHITE EYE KREMA 15ml
Night Anti-Wrinkle Eye Cream koristi sve prednosti procesa obnavljanja kože koji se dešava tokom noči.Naročito formulisana sa ekstraktom morske trave Aose, jednog od najmoćnijih sastojaka za usporavanje stareanja nađenog u moru, ova obogaćena formula održava kožu čvrstom i pomaže u spreča..
1.074,00 RSD
Brend: VIVALIS
FADE OUT WHITE ORIGINAL CREAM
Fade out original krema  koristi za postepeno otklanjnaje neželjenih:    Pega i fleka nastalih zbog prekomernog izlaganja suncu     Staračkih pega i fleka na licu, rukama kao i kod bolesti jetre     Fleka koje se u trudnoći mogu pojaviti n..
1.807,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)