Apotekaonline
Korpa

ULRIC DE VARENS

Kako je oduvek bio strastven u pružanju koncepta kvaliteta sa jednostavnošću i pristupačnošću u srcu, Ulric de Varens je pre 40 godina predstavio potpuno revolucionarnu viziju mirisa: rad sa nosima najboljih mirisnih kuća i razvoj sopstvenih mirisa za muškarce i muškarce. žene po pristupačnim cenama za sve.
Kako je to moguće? Smanjivanjem marketinških troškova jer ste VI zaštitno lice našeg brenda!
Marka koja se uspešno prodaje u Francuskoj i na međunarodnom nivou u preko 90 zemalja.

BLACK EDT 60ML
Suptilno muževan … Zelena jabuka u dodiru sa notama bora i ruzmarina donećeVam svu njegovu svežinu, Geranijum će ostaviti svoj delikatan trag koji će na kraju zatvoriti sofisticirane note mošusa i duvana.Pakovanje: 60ml..
865,00 RSD
BLUE EDT 60ML
Svežina ovog parfema dolazi nam od prvih nota lavande, koje se nadograđju drvenastim tonovima protkanim balgo toplim notama ambera koje ostavljaju intenzivan trag. Probajte ga i shvatićete da je proleće stiglo u grad.Pakovanje: 60ml..
865,00 RSD
CHIC- ISSIME EDP 30ML
Nedoljivi miris ljiljana i jasmina , koje Vam donosi ovaj parfem ,odvešće Vas u tople letnje noći , a mošus i beli amber će na Vašoj koži posebno doći do izražaja i završiće se blagim mirisom ružinog čaja.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
COTTON MUCK VARENS EDP 30ML
Razigran , moderan i sexy su tri epiteta koja možemo vezati za ovaj parfem. Čist i senzualan beli mošus , delikatno obuhvaćen jorgovanom koji se topi u notama ćilibara i vanile , predstavlja miris krajnje ženstvenosti.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
DIVINE- ISSIME EDP 30ML
Senzualni miris, koji se poigrava na granicama između svetlosti i senke. Njegove tople note koje dolaze od vanile, pačulija i tonka zrna susreću se sa zanosnim mirisom osunčane tuberoze.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
GOLD EDT 60ML
Parfem namenjen šarmantnom , nežnom ali ipak snažnom muškarcu. A prvom mestu voćni miris narandže stapa se sa vodenim notama , dok one srednje mint note, izbijaju u prvi plan ovog moćnog muževnog parfema . Na samom kraju drvenasti mirisi sa divljim elementima , nadmeću se da stvore svo..
1.028,00 RSD
GOLD- ISSIME EDP 30ML
Ova glamurozna i ženstvena bočica, učiniće da se svakog dana osećate kao da idete na bal. Cvetni buket ilanga, jasmina, ruža i ljubičica na samoj površini mirisa ustupiće mesto senzualnom dodiru pirinčanog praha.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 27 (3 strana)