Apotekaonline
Korpa

STRONG NATURE

STRONG NATURE brand je nastao tokom 2002. godine sa ciljem proizvodnje dijetetskih suplemenata najvišeg kvaliteta, primerenih standardu zemlje i regiona u kojem živimo.
Danas, STRONG NATURE je jedan od lidera na domaćem tržištu u kategoriji prodaje i marektinga dijetetskih suplemenata.
Pored tržišta Srbije, STRONG NATURE proizvodi se mogu naći na tržištu Austrije, Španije, Rusije, Rumunije, Mađarske, Slovačke, Češke, Litvanije, Azerbejdžana, Estonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i uskoro na tržištima Kipra, Makedonije i UAE.
U ovom trenutku STRONG NATURE ima preko 100 registracija proizvoda na eksportnim tržištima.

STRONG NATURE TIROID FORMULA 30 KAPSULA
Strong Nature® Tiroid formula je pažljivo formulisan dodatak ishrani koji sadrži ključne sastojke za podršku zdravlju štitne žlezde. Ovaj jedinstveni proizvod kombinuje aminokiselinu l-tirozin, vitamin E, selen i jod, pružajući sveobuhvatnu podršku pravilnom radu štitne žlezde i održavanju opšteg zd..
694,00 RSD
UROFIT BRUSNICA KAPSULE A30
UROFIT BRUSNICA je dodatak ishrani za očuvanje zdravlja urinarnog trakta koji smanjuje koncentraciju Ešerihije i smanjuje učestalost infekcija urinarnog trakta. Brusnica deluje tako što sprečava adheziju E. Coli za uroepitelne ćelije i posledičnu infekciju. PACRAN® je patentirani suvi ekst..
394,00 RSD
ALFALIPOINSKA KISELINA KAPSULE
ALFALIPOINSKA KISELINA KAPSULEOpis proizvoda:Alfalipoinska kiselina se preporučuje kao dodatak ishrani sa antioksidativnim efektom.Delovanje: Alfalipoinska kiselina je jedan od najpoznatijih antioksidanasa, jedinstvena po tome što je rastvorljiva i u masti i u vodi, tak..
1.799,00 RSD
BETATEN PROTECT
BETATEN PROTECTOpis proizvoda:Strong Nature BetaTen protekt je dodatak ishrani na bazi karotenoida – beta karotena i likopena, kvercetina, vitamina E, selena, cinka i bakra.Beta karoten je provitamin vitamina A, neophodnog za očuvanje normalne funkcije vida i kože.Likopen,..
860,00 RSD
FOLINOMEL KESICE A20
Folinomel je dodatak ishrani namenjen ženama u reproduktivnom periodu i menopauzi koji se primenjuje u terapiji policističnih jajnika, lečenju steriliteta, mioma, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, smanjuje insulinsku rezistenciju. Takođe otklanja bolne..
3.945,00 RSD
STRONG NATURE ANTISTRES FORMULA DAN, 30 KAPSULA
Osobine I dejstva:5 HTP još nazivaju i prirodni hormon sreće, jer je ovo aminokiselina koju naš organizam sam proizvodi. Dobija se iz biljke Griffonia simplicifolia. Deluje tako što brzo podiže energiju, smanjuje osećaj zamorenosti, uznemirenosti i anksioznosti. Ono što se u tom trenutku dešava u na..
918,00 RSD
STRONG NATURE ANTISTRES FORMULA NOĆ, 30 KAPSULA
Osobine I dejstva:5 HTP – aminokiselina koju još nazivaju i prirodni hormon sreće. Izuzetno je važna kod stanja uznemirenosti, stresa i anksioznosti. Ova aminokiselina podiže serotonin (hormon sreće) i organizmu daje mogućnost da se opusti i umiri.5 HTP može pomoći kod blagih simptoma depresije, kod..
931,00 RSD
STRONG NATURE APPETITE & WEIGHT CONTROL
STRONG NATURE APPETITE & WEIGHT CONTROLOpsi proizvoda:* Smanjenje telesne težine * Efikasno mršavljenje * Otklanjanje konstipacije (zatvora) * Smanjenje ukupnog i LDL holesterola * Smanjena i sporija apsorpcija glukoze (šećera)Šta je glukomanan?Glukomanan..
1.224,00 RSD
STRONG NATURE EPOBALANS +
STRONG NATURE EPOBALANS +Opis proizvoda:STRONG NATURE EPOBALANS+ je dodatak ishrani na bazi ulja žutog noćurka i vitamina E. Preporučuje se kao dodatak ishrani za:zdravlje kardiovaskularnog, imunog i centralnog nervnog sistema; očuvanje hormonalnog balansa i očuvanje zdravlja kože..
980,00 RSD
STRONG NATURE KOENZIM Q10 200 MG+B1, 30 KAPSULA
Osobine I dejstva:Sa starenjem se koncentracija koenzima Q10 drastično smanjuje i zato je neophodno da ga unosimo putem hrane ili dodataka ishrani. Kod osoba od 40 godina koncentracija koenzima Q10 je smanjena za oko 30%, dok je kod kod osoba starijih od 60 godina smanjena do 60 – 80% u odnosu na ml..
1.698,00 RSD
STRONG NATURE MAGNEZIJUM, KALCIJUM, VITAMIN D3
STRONG NATURE MAGNEZIJUM, KALCIJUM, VITAMIN D3je dodatak ishrani koji doprinosi očuvanju normalnih kostiju i zuba, kao i normalnoj funkciji mišića.Pored ove namene preporučuje se i:kod problema sa opstipacijom (zatvor)kod bolova i grčeva u mišićimau slučaju pojačanog fizičkog naporakod umora, slabos..
690,00 RSD
STRONG NATURE VITAMIN C 1000 MG+CINK 15 MG, 60 G
Osobine I dejstva:Vitamin C je hidrosolubilan vitamin neophodan u sintezi kolagena, kao i za pravilno funkcionisanje imunog sistema. Jedan je od najznačajnijih antioksidanasa. Brojna istraživanja su pokazala da konzumiranje hrane bogate C vitaminom dovodi do smanjenja stope razvoja i kardio-vaskular..
499,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)