Apotekaonline
Korpa

NOVARTIS

Naša svrha je da ponovo zamislimo medicinu kako bismo poboljšali i produžili život ljudi. Inovativnu nauku i tehnologiju koristimo za rešavanje nekih od najizazovnijih zdravstvenih problema. Otkrivamo i razvijamo revolucionarne tretmane i pronalazimo nove načine da ih pružimo što većem broju ljudi. Takođe želimo da nagradimo one koji ulažu svoj novac, vreme i ideje u našu kompaniju.
Novartis je strukturiran tako da isporučuje inovativne proizvode, iskorištava svetske razmere i odgovara na nove mogućnosti i rizike. Naše odeljenja - Inovativni lekovi i Sandoz - podržavaju funkcionalne organizacije sa svetskim razmerama.
Inovativni lekovi
Sastoji se od dve poslovne jedinice - Novartis Pharmaceuticals koja uključuje Novartis genetske terapije i Novartis Oncologi - naš Odeljenje za inovativne lekove komercijalizuje inovativne patentirane lekove kako bi poboljšali zdravstvene ishode za pacijente i zdravstvene radnike.

Brend: NOVARTIS
CA C SANDOZ 1000
Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako bi od njega dobili najbolje rezuitate. Ako Vam je ..
619,00 RSD
Brend: NOVARTIS
VOLTAREN EMULGEL
Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OV..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)