Apotekaonline
Korpa

MASTER PHARM

Zahvaljujući više od 10 godina iskustva u prodaji različitih vrsta proizvoda, Masterteh d.o.o. je osnovao ogranak Masterpharm sa idejom za plasiranje novih vrsta farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta.
Ideja koja stoji iza stvaranja Mastepharm-a bila je identifikacija nove, jednostavnije za upotrebu, brže i efikasnije upotrebe različitih vrsta proizvoda za čiji kvalitet možemo da garantujemo.
Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja konstantno postavlja više ciljeve i standarde u oblasti poslovanja, kompanija koja nudi najbolja rešenja, pruža najbolju uslugu i prepoznatljiv kvalitet.
Masterpharm nudi najbolja rešenja u oblasti farmaceutskih proizvoda, sa ciljem da se za naše kupce donesu nova, lakša za upotrebu, brža i efikasnija upotreba različitih vrsta proizvoda.
Naša politika vodi nas da svojim klijentima ponudimo najveću vrednost kroz:
• Visokokvalitetne proizvodi
• Najbolju i komfornu upotrebu zdravih proizvoda
• Brze i efikasne rezultate
Politika Masterpharm-a je da raste i da se razvija kroz zadovoljne kupce, sigurno i privlačno radno mesto za svoje zaposlene i kroz dobro razvijene odnose sa dobavljačima. Zadovoljstvo kupaca postiže se sjajnom ponudom koja prevazilazi potrebe i očekivanja kupca, integracijom znanja i iskustava.
Za naše zaposlene pružamo kontinuirano stručno usavršavanje i edukaciju koja omogućava kompaniji da prati globalne trendove i da bude konkurentna na tržištu.
Masterpharm poštuje sve zakone i propise, a u našim rešenjima nudimo posebnu pažnju zaštiti životne sredine.

Brend: MASTER PHARM
GVOŽĐE- SPREJ ZA ORALNU UPOTREBU
GVOŽĐE SPREJProizvod Iron, sprej gel za oralnu upotrebu namenjen odraslim osobama. Sadrži gvožđe u visoko bioraspoloživom obliku. Primena proizvoda u obliku oralnog spreja  značajno povećava apsorpciju gvožđa.Sastav:Gvožđe (gvožđe -III – natrijum – EDTA), 9,0 mgGvožđe (gvožđe -III –..
1.318,00 RSD
Brend: MASTER PHARM
ISLANDSKI LIŠAJ I ĐUMBIR- SPREJ ZA ORALNU UPOTREBU
ISLANDSKI LIŠAJ I ĐUMBIR- SPREJ ZA ORALNU UPOTREBUProizvod Iceland Moss & Ginger, sprej gel za oralnu upotrebu namenjen odraslim osobama sa suvim kašljem i iritacijom grla.Suvi ekstrakt islandskog lišaja (Cetraria islandica), DER 4:1 – 500 mg,Suvi ekstrakt korena đumbira (Zingiber officinale), ..
1.255,00 RSD
Brend: MASTER PHARM
MULTIVITAMIN JUNIOR- SPREJ ZA ORALNU UPOTREBU
MULTIVITAMIN JUNIOR- Sadrži 12 vitamina.- Primena proizvoda u obliku oralnog spreja značajno povećava apsorpciju vitamina* Vitamini B12, C, D, A, B6 i folna kiselina doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema*Vitamini C, B12, tiamin, riboflavin, B6 i biotin doprinose normalnoj funkciji nervnog si..
991,00 RSD
Brend: MASTER PHARM
MULTIVITAMIN- SPREJ ZA ORALNU UPOTREBU
MULTIVITAMIN SPREJKoenzim Q10 (Vital) 5,0 mg,  Vitamin A (retinil-acetat) 420 μg, Vitamin D3 (holekalciferol) 10 μg, Vitamin E (D-alfa-tokoferil-acetat) 3,0 mgVitamin B1 (tiamin-mononitrat) 2,2 mg, Vitamin B2 (natrijum-riboflavin- 5’-fosfat) 0,28 mgVitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 2,4 ..
1.004,00 RSD
Brend: MASTER PHARM
VITAMIN D 2000 U SPREJU
VITAMIN D 2000Proizvod D-2000, sprej za oralnu upotrebu namenjen odraslim osobama. Primena proizvoda u obliku spreja značajno povećava apsorpciju vitamina DJednom aktiviran proizvod upotrebiti u roku od 6 meseci Preporučena dnevna doza i način upotreba:Odrasli: Jednom dnevno, ili po save..
909,00 RSD
Brend: MASTER PHARM
VITAMIN D NATURAL SPREJ ZA DECU
VITAMIN D NATURAL SPREJ ZA DECUVitamin D3 (holekalciferol) i kokosovo ulje (trigliceridi srednjeg lanca).Namenjen je odojčadima, deci i odraslim osobamaSadrži vitamin D, prirodnog porekla, bez konzervanasa, boja, ukusa i drugih aditivaPrimena vitamina D u obliku oralnog spreja, značajno povećava ap..
1.074,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)