Apotekaonline
Korpa

LANCOME

Armand Petitjean stvorio je Lancome sredinom 1930-ih tokom velike ekonomske krize. Preko 80 godina, Lancome je oličenje lepote, sa francuskim naglaskom. Vodeći svetski luksuzni brend lepote započeo je sa jednim čovekom, ali je brzo narastao na hiljadu butika širom Francuske, kojima su rukovodili upućeni ambasadori.
Danas se nasleđe Lancomeove stručnosti nastavlja sa našim timom vodećih nacionalnih umetnika šminke. Ovaj talentovani tim, na čelu sa Lisom Eldridge, donosi Lancome viziju lepote za sve. U Lancomeu žene činimo lepšima čineći ih srećnijima.
Kao jedan od vodećih luksuznih brendova lepote, snosimo odgovornost da ograničimo uticaj na životnu sredinu. Našim potrošačima nudimo proizvode koji se mogu ponovo puniti, puniti i mogu se reciklirati, čime ih osnažujemo da donose održivije izbore u potrošnji. Od 2018. godine, zahvaljujući kapsulama za punjenje Absolue, već smo izbegavali upotrebu 250 tona stakla.
DA PONOVO IZMORITE ODRŽIVIJI LUKS
Budući da je briga u našoj DNK i verujemo da je svaka radnja važna, trudimo se da neprestano inoviramo i nudimo proizvode koji se mogu reciklirati, puniti ili puniti.
Idole se može puniti od 2019. godine sa namenskom fontanom
na odabranim prodajnim mestima.

Brend: LANCOME
LANCOME HYPNOSE WOMAN EDP 30ml
Lancome hypnose woman edp 30ml.Pakovanje: 30mlSvi parfemi na apotekaonline.rs su originali!..
5.175,00 RSD
Brend: LANCOME
LANCOME HYPNOSE WOMAN EDP 50ml
Lancome hypnose woman edp 30ml.Pakovanje: 50mlSvi parfemi na apotekaonline.rs su originali!..
6.380,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)