Apotekaonline
Korpa

KOLOID

Kompanija Koloid bavi se razvojem i proizvodnjom proizvoda na bazi nano-tehnologije srebrnih jona
Za proteklih dvanaest godina KOLOID je stekao ugled i poverenje svih naših korisnika, koji su shvatili da su lečenje i nega prirodnim preparatima najbolji put ka ozdravljenju, očuvanju lepote i dugovečnosti.
Razvoj kompanije išao je u pravcu razvoja monokomponentnih i složenih preparata na bazi čistog srebra, za gotovo sva indikaciona područja. Svi naši proizvodi koncipirani su na naučnoj osnovi i podržani su empirijskim iskustvom.
Svojim stručnim resursima i timom eksperata iz oblasti farmacije, hemije i tehnologije, proizvodimo kvalitetne, efikasne i bezbedne preparate na potpuno prirodnoj bazi, kreirane primenom sofisticirane nanotehnologije.  Primena naših prirodnih preparata ima realna terapijska dejstva i pomaže očuvanju zdravlja i lepote. Kada je zdravstveno stanje narušeno, preporuka je da se koriste sredstva koja obezbeđuju najveću korist, u čemu naši proizvodi svakako imaju prednost u odnosu na sintetičke preparate, naročito kada je reč o hroničnim oboljenjima.
Misija
Vodimo se idejom da pratimo i razumemo potrebe svojih potrošača. Da im pružimo vrhunski domaći proizvod, koji kvalitetom i cenom može parirati najpopularnijim svetskim brendovima. Naša misija se ovde ne zaustavlja, već nas vodi ka ostvarenju najboljih uslova, kako za potrošače, tako i za sve zaposlene, uz konstantnu motivaciju. Uspostaviti i razvijati kvalitetne odnose sa partnerima takođe je jedna od bitnih karika u lancu ostvarenja naše misije. Osim na teritoriji Republike Srbije, naši proizvodi našli su put do korisnika i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.
Vizija
Sinonim smo za svetsku kompaniju koja posluje u skladu sa vremenom koje dolazi. Biti i ostati kompanija koja iznova postavlja standarde, kako u oblasti proizvodnje i novih tehnologija, tako i u oblasti življenja, glavna je premisa naše vizije. Biti kompanija koja ne samo da prati nove trendove, već ih predviđa i kreira.
Proizvodnja
Naš stav je da su visoka stručnost, rigorozni higijensko-bezbednosni standardi, adekvatna oprema i kontrolisani uslovi radne sredine jedini pravi put za kreiranje i razvoj proizvoda vrhunskog kvaliteta.
Posebna pažnja poklanja se proveri kvaliteta svake pojedinačne serije proizvoda. Kompanija Koloid radi prema standardima ISO 9001 i HACCP, za koje poseduje i međunarodno priznate sertifikate.
Kompanija Koloid poseduje sopstveni proizvodni pogon, razvijen u saradnji sa partnerima iz Nemačke, Kanade i Amerike, koji sublimira nekoliko proizvodnih jedinica.  Proizvodna linija naših proizvoda odvija se u automatizovanim i poluautomatizovanim jedinicama, koje se prostiru na 600m2,  a pod nadzorom stručnog kadra. Naš proizvodni pogon funkcioniše po principima vrhunskog standarda proizvodnog menadžmenta, počev od procesa ulaza sirovina, sve do finalnog proizvoda.

Brend: KOLOID
SINALZAN SPREJ
SINALZAN SPREJOpis proizvoda:Izuzetno snažan i potpuno prirodan rastvor za nos u spreju koji sadrži jone srebra, brzo i efikasno pomaže u otčepljivanju sinusa i uklanjanju polipa iz nosne šupljine, eliminiše infektivne agense i alergene i otklanja problem začepljenog nosa. Pre..
569,00 RSD
Brend: KOLOID
SINUSAN SPREJ
SINUSAN SPREJ SADA POSTAJE SINALZAN SPREJ​Opis proizvoda:Izuzetno snažan i potpuno prirodan rastvor za nos u spreju koji sadrži jone srebra, brzo i efikasno pomaže u otčepljivanju sinusa i uklanjanju polipa iz nosne šupljine, eliminiše infektivne agense i alergene i otkla..
569,00 RSD
Brend: KOLOID
SREBRNA KAP SPREJ
SREBRNA KAP SPREJOpis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosnoj šupljini.Delovanj..
399,00 RSD
Brend: KOLOID
SREBRNA KAP SPREJ SA MENTOM I EUKALIPTUSOM
SREBRNA KAP SPREJ SA MENTOM I EUKALIPTUSOM Opis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosn..
439,00 RSD
Brend: KOLOID
SREBRNA KAP SPREJ SA MENTOM I ŽALFIJOM
SREBRNA KAP SPREJ SA MENTOM I ŽALFIJOM Opis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosnoj &..
439,00 RSD
Brend: KOLOID
SREBRNA KAP SPREJ SA PANTENOLOM I PROPOLISOM
SREBRNA KAP SPREJ SA PANTENOLOM I PROPOLISOM Opis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u no..
429,00 RSD
Brend: KOLOID
SREBRNA ROSA SPREJ
SREBRNA ROSA SPREJOpis proizvoda:Srebrna rosa je potpuno prirodan proizvod, koji na jednostavan način i dugotrajnim efektom umiruje kožu, hidrira je i obezbjeđuje joj pH balans. Zahvaljujući svom sastavu, Srebrna rosa blagotvorno deluje i ublažava brojne tegobe, kao što..
605,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)