Apotekaonline
Korpa

KEUNE

KEUNE
Brend: KEUNE
Keune Care Derma Activate losion je preparat namenjen za prevenciju gubitka kose, ali i za intenzivno i dubinsko regenerisanje i podmladjivanje.Losion predstavlja veoma snažan isceljujući tretman koji daje odlične rezultate kada je sprečavanje gubitka kose i proredjivanje u pitanju. Sadrži tehnologi..
2.020,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE ŠAMPON je trajno rešenje za problem gubitka kose. U mnogim slučajevim gubitak kose može da se spreči, uspori ili skroz zaustavi. Tehnologija podmlađivanja dubinski prodire u strukturu kose i temena i na njih prenosi stimulatore za rast kose kao što su takanal..
2.640,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE ŠAMPON je trajno rešenje za problem gubitka kose. U mnogim slučajevim gubitak kose može da se spreči, uspori ili skroz zaustavi. Tehnologija podmlađivanja dubinski prodire u strukturu kose i temena i na njih prenosi stimulatore za rast kose kao što su takanal i kofein. Kosa..
990,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE SPREJ je leave-in sprej namenjen tankoj kosi. Daje kosi punoću i volumen. Sadrži proteine pšenice i provitamin B5, koje jačaju kosu i čine njenu strukturu debljom...
1.690,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA EXFOLIATE je šampon koji umiruje i uklanja perut i sprečava njeno ponovno vraćanje. Antibakterijska svojstva koja sadrži umiruju teme i smiruju svrab i iritaciju. Rezultat je zdrava i sjajna kosa! Ovaj šampon uklanja perut, pročišćava i ponovo uspostavlja ravnotežu temena. Blag..
2.640,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA EXFOLIATE je šampon koji umiruje i uklanja perut i sprečava njeno ponovno vraćanje. Antibakterijska svojstva koja sadrži umiruju teme i smiruju svrab i iritaciju. Rezultat je zdrava i sjajna kosa! Ovaj šampon uklanja perut, pročišćava i ponovo uspostavlja ravnotežu temena. Blag je i..
990,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA REGULATE je šampon koji se sastoji od bio-sumpora i betaina koji reguliše lučenje masnoće. Ovaj šampon je namenjen za dubinsko čišćenje. Savršen je za osobe sa masnim temenom i kosom. Umiruje teme i kontroliše lučenje masnoće, usporavajući njeno preterano lučenje...
2.640,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA REGULATE je šampon koji se sastoji od bio-sumpora i betaina koji regulišu lučenje masnoće. Ovaj šampon je namenjen za dubinsko čišćenje. Savršen je za osobe sa masnim temenom i kosom. Umiruje teme i kontroliše lučenje masnoće, usporavajući njeno preterano lučenje...
990,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE RED INFINITY FARBE ZA KOSU - INTENZIVNA TRAJNA BOJA SA RI TEHNOLOGIJOM ZA POSTIZANJE 25% BOLJE POSTOJANOSTI CRVENIH NIJANSIKeune Tinta trajne farbe za kosu bez parabena! Sadrže 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaš..
818,40 RSD
Brend: KEUNE
Keune Tinta trajne farbe za kosu bez parabena! Sadrže 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaštita boje: Solamer - UV zaštitaProtein svile - jača kosu i daje joj sjajLP 300 - stabilizator boje koji čini da boja bude dugotrajnija..
792,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE TINTA COLOR ULTIMATE BLOND FARBE ZA KOSUKeune Tinta trajne farbe za kosu bez parabena! Sadrže 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaštita boje: Solamer - UV zaštitaProtein svile - jača kosu i daje joj sjajLP 300 - st..
792,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE TINTA LIFT&COLOR FARBE ZA KOSU-  BAKARNE, CRVENE I RUBIN CRVENE NIJANSE Keune Tinta Lift&Color farbe za kosu bez parabena! Sadrži 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaštita boje: Solamer - UV..
1.313,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)