Apotekaonline
Korpa

KEUNE

Proizvode za kosu proizvodimo od 1922. godine, ali više smo od proizvođača. Mi smo porodična kompanija treće generacije koja se globalno nalazi u Soestu, Holandija. Vaša kosa nam je važna. Snabdevamo najkvalitetnijim sastojcima i proizvodimo naše proizvode s obzirom na vas. Naši proizvodi za boju, negu, oblikovanje i negu dizajnirani su za sve ljude i tipove kose. Pozivamo vas da isprobate naše proizvode; napravili smo nešto samo za vas.
Sve je počelo 1922. godine sa Janom Keuneom, apotekarom iz Amsterdama, i njegovom fascinacijom uvojaka. Iznad drogerije koju je vodio sa suprugom počeo je da eksperimentiše i proizvodi proizvode za kosu. Tamo gde se prethodno kosa uvijala zagrevanjem uvijača preko plinskih gorionika, Jan Keune je uspeo da razvije formulu za trajnu tečnost. Zapanjujući uspeh postalo je to što su žene s njim pobegle. Holandski proizvod je osvojio svet, a Keune Haircosmetics je postala činjenica 1925. godine kada je Jan zvanično napisao drogeriju u njegovo ime.
Nova era
Kako su obimne frizure postale moderne, Jan je uvela lak za kosu i formulu za hladnu trajnu zaštitu. Zatim je lansirao lak za kosu u „novoj“ aerosolnoj kanti - samo pritisnite i prskajte! Njegov sledeći izum bio je gel. Kasnije je Janov sin Džordž predstavio mousse. Više je voleo ovu francusku reč od engleske „pena“. George Junior nam je doneo Tinta Color, svetski uspeh.

Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE LOSION 75ml
Keune Care Derma Activate losion je preparat namenjen za prevenciju gubitka kose, ali i za intenzivno i dubinsko regenerisanje i podmladjivanje.Losion predstavlja veoma snažan isceljujući tretman koji daje odlične rezultate kada je sprečavanje gubitka kose i proredjivanje u pitanju. Sadrži tehnologi..
2.020,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE ŠAMPON 1000ml
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE ŠAMPON je trajno rešenje za problem gubitka kose. U mnogim slučajevim gubitak kose može da se spreči, uspori ili skroz zaustavi. Tehnologija podmlađivanja dubinski prodire u strukturu kose i temena i na njih prenosi stimulatore za rast kose kao što su takanal..
2.640,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE ŠAMPON 300ml
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE ŠAMPON je trajno rešenje za problem gubitka kose. U mnogim slučajevim gubitak kose može da se spreči, uspori ili skroz zaustavi. Tehnologija podmlađivanja dubinski prodire u strukturu kose i temena i na njih prenosi stimulatore za rast kose kao što su takanal i kofein. Kosa..
990,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE THICKENING SPREJ 200ml
KEUNE CARE DERMA ACTIVATE SPREJ je leave-in sprej namenjen tankoj kosi. Daje kosi punoću i volumen. Sadrži proteine pšenice i provitamin B5, koje jačaju kosu i čine njenu strukturu debljom...
1.690,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA EXFOLIATE ŠAMPON 1000ml
KEUNE CARE DERMA EXFOLIATE je šampon koji umiruje i uklanja perut i sprečava njeno ponovno vraćanje. Antibakterijska svojstva koja sadrži umiruju teme i smiruju svrab i iritaciju. Rezultat je zdrava i sjajna kosa! Ovaj šampon uklanja perut, pročišćava i ponovo uspostavlja ravnotežu temena. Blag..
2.640,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA EXFOLIATE ŠAMPON 300ml
KEUNE CARE DERMA EXFOLIATE je šampon koji umiruje i uklanja perut i sprečava njeno ponovno vraćanje. Antibakterijska svojstva koja sadrži umiruju teme i smiruju svrab i iritaciju. Rezultat je zdrava i sjajna kosa! Ovaj šampon uklanja perut, pročišćava i ponovo uspostavlja ravnotežu temena. Blag je i..
990,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA REGULATE ŠAMPON 1000ml
KEUNE CARE DERMA REGULATE je šampon koji se sastoji od bio-sumpora i betaina koji reguliše lučenje masnoće. Ovaj šampon je namenjen za dubinsko čišćenje. Savršen je za osobe sa masnim temenom i kosom. Umiruje teme i kontroliše lučenje masnoće, usporavajući njeno preterano lučenje...
2.640,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE CARE DERMA REGULATE ŠAMPON 300ml
KEUNE CARE DERMA REGULATE je šampon koji se sastoji od bio-sumpora i betaina koji regulišu lučenje masnoće. Ovaj šampon je namenjen za dubinsko čišćenje. Savršen je za osobe sa masnim temenom i kosom. Umiruje teme i kontroliše lučenje masnoće, usporavajući njeno preterano lučenje...
990,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE RED INFINITY FARBE ZA KOSU
KEUNE RED INFINITY FARBE ZA KOSU - INTENZIVNA TRAJNA BOJA SA RI TEHNOLOGIJOM ZA POSTIZANJE 25% BOLJE POSTOJANOSTI CRVENIH NIJANSIKeune Tinta trajne farbe za kosu bez parabena! Sadrže 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaš..
818,40 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE TINTA COLOR MIX FARBE ZA KOSU 60ml
Keune Tinta trajne farbe za kosu bez parabena! Sadrže 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaštita boje: Solamer - UV zaštitaProtein svile - jača kosu i daje joj sjajLP 300 - stabilizator boje koji čini da boja bude dugotrajnija..
792,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE TINTA COLOR ULTIMATE BLONDE FARBE ZA KOSU
KEUNE TINTA COLOR ULTIMATE BLOND FARBE ZA KOSUKeune Tinta trajne farbe za kosu bez parabena! Sadrže 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaštita boje: Solamer - UV zaštitaProtein svile - jača kosu i daje joj sjajLP 300 - st..
792,00 RSD
Brend: KEUNE
KEUNE TINTA LIFT&COLOR FARBE ZA KOSU
KEUNE TINTA LIFT&COLOR FARBE ZA KOSU-  BAKARNE, CRVENE I RUBIN CRVENE NIJANSE Keune Tinta Lift&Color farbe za kosu bez parabena! Sadrži 49% negujućih sastojaka. Prijatnog su mirisa, ne maste teme i ne talože se na kosi. Trostruka zaštita boje: Solamer - UV..
1.313,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)