Apotekaonline
Korpa

JASVEL

PREDUZEĆE JASVEL JE DRUŠTVO OGRANIČENE ODGOVORNOSTI OSNOVANO 1992. GODINE U BEOGRADU, KAO JEDAN OD PRVIH DOMAĆIH PROIZVOĐAČA
Dezinfekcionu efikasnost i zdravstvenu ispravnost proizvoda kontrolišu akreditovane laboratorije. Sredstva za dezinfekciju i za tretman voda poseduju Rešenja o upisu u Registar biocidnih proizvoda u Agenciji za hemikalije, Ministarstvu zaštite životne sredine . Sredstva za održavanje higijene su upisana u Registar hemikalija u Agenciji za hemikalije, Ministarstvu zaštite životne sredine.
Sredstva su namenjena za korišcenje u zdravstvu, veterini, javnoj higijeni, prehrambenoj industriji i domacinstvu. Proizvodi su namenjeni subjektima u proizvodnji, preradi, transportu, rukovanju, i prodaji hrane koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tacaka HACCP.
2006.godine smo implementirali Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001 , koji se održava ,kontroliše,prati i funkcioniše kao opredeljenost menadžmenta za širenje svesti o značaju uređenja procesa .
Jasvel d.o.o. posluje po strandardu ISO 9001 : 2015
Registrovani smo za proizvodnju i promet:
– Sredstava za dezinfekciju
– Sredstava za održavanje higijene
– Sredstava za tretman i dezinfekciju voda u bazenima za rekreaciju , rehabilitaciju, porodičnih i profesionalnih bazena,banjama, spa centrima…

Brend: JASVEL
HLORNI GRANULAT
Namenjen za dezinfekciju vode u bazenima za rekreaciju i rehabilitaciju, vode za piće, za dezinfekciju površina, predmeta, sanitarnih čvorova, opreme, uređaja koji nisu osetljivi na korozivno dejstvo hlora.Sastojci:100g granulata sadrži 99.0g Natrijum dihlorizocijanurata dihidrataNačin..
386,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)