INSTITUT ROSELL
Od našeg osnivanja 1934. godine, Rosell® Institut za mikrobiome i probiotike posvećen je naučnim inovacijama. Naša područja istraživanja usredsređena su na procese poboljšanja fermentacije i bakterija, uključujući faktore koji utiču na tehnološke performanse naših sojeva.
Kao lider u istraživanju, razvoju i primeni živih mikroorganizama, primenili smo različite istraživačke programe usmerene na bolje razumevanje svojstava, mehanizama i efekata probiotika na ljudsko zdravlje. Sklopili smo saveze i saradničke odnose sa međunarodnim javnim i privatnim partnerima, koji uključuju univerzitete, bolnice i svetski poznate istraživačke centre od kojih neki uključuju:
• Univerzitet McGill
• Univerzitet iz Montreala
• Univerzitet u Saskatchevanu
• Kanadski centar za istraživanje i razvoj poljoprivrede i poljoprivredne hrane
• Nacionalni istraživački savet za biotehnološka istraživanja
• INRA Toulouse
• Sapienza Universita di Roma
• Univerzitet Novog Južnog Velsa
• The Assistance Publikue Hopitauk de Paris
• CHU Louis-Mourier
• CHU Nice
• CHU Rouen
• Univerzitet u Milanu
• Biofortis Nantes
• Bolnica za bolesnu decu povezana sa Univerzitetom u Torontu
1998. godine Institut Rosell® kupio je Lallemand Inc., koji je otvorio put za nove uzbudljive istraživačke mogućnosti usredsređene na naučnu i kliničku dokumentaciju probiotičkih formulacija u korist zdravlja.
Glavne ponude Rosell® instituta sastoje se od naučno dokumentovanih proizvoda zasnovanih na probiotičkim sojevima izvedenim prvenstveno iz kolekcije Rosell®. Ovi proizvodi uključuju formulacije Lacidofil®, Probiokid® i Probio’stick®, između ostalog i uključuju specifične sojeve pod zaštitnim znakom Rosell® ili LAFTI®. U mnogim zemljama se prodaju ili kao dijetetski suplementi ili kao lekovi koji se prodaju bez recepta.
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)