Apotekaonline
Korpa

INQPHARM

Pažljivim naučnim proučavanjem prirodnih jedinjenja otkrili smo i nastavljamo da otkrivamo zdravstvena rešenja koja menjaju divljinu iz prirode.
Aktivno istražujemo i razvijamo jedinjenja iz prirode, da bismo inovirali proizvode koji su prirodne, sigurne alternative lekovima i utiru put budućim tehnologijama. Naši proizvodi su efikasni i klinički dokazani - poštujemo najviše svetske industrijske standarde.
Proučavamo i pažljivo biramo bioaktivne sastojke iz prirode i izdvajamo najbolje. Ovi bioaktivni sastojci se dalje prečišćavaju u potrošni format usmeren na određene delove tela. Možete saznati više o efikasnosti i nauci iza naših proizvoda za ljudsko zdravlje na našoj veb stranici za ljudsko zdravlje.
NAŠA MISIJA
Verujemo u pomaganje pojedincima da vode zdrav i uspešan život. Naši proizvodi i rešenja koja menjaju igre su prirodni, efikasni i koriste nove pristupe u nauci i tehnologiji.
Sa našim stalnim nastojanjem da poboljšamo svet zdravlja ljudi i životinja, verujemo da će InKpharm kao kompanija koja se bavi životom promeniti igru postaviti standarde za razvoj bioaktivnih proizvoda i rešenja.

Brend: INQPHARM
NASYA SPREJ
Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)